Yolgeçen Hanı - Pınar Selak İletişim Yayınevi ücretsiz indir

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak İletişim Yayınevi ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak Bir kaçışın hikâyesi ve 12 Eylül’ün ardından gelen şarkılar… Kimliklerinin peşine düşmüş dört genç: Devrime olan inancını asla yitirmeyen ve bu uğurda sevdiklerini terk etmeyi göze alan Elif, hayatının anlamı müziği Fransa’da keşfeden Hasan, küçük bir mahalede masalarla kurduğu dünyasından ve anesiyle yaşadığı evden uzaklaşıp hayata tutunmaya çalışan Sema ve ailesine bakmak için ustası Artin’den zanat öğrenen Salih… Bambaşka düşleri, hayatları ve dertleri olan bu dört genci buluşturan ve kaderlerinin kesişeceği bir mahale: Dostluğu, yoldaşlığı ve sırlarını paylaşacakları Güngör abla ve Kemal, dansı ve özgürlüğü düşleyen Gülistan, kızı Elif’in gidişinin acısını unutmaya çalışan Eczacı Cemal, bir genelevden gelip mahaleye sığınan Hande, geçmişin acılarını ve kayıplarını yaşayıp yine de İstanbul’unu terk edemeyen Madam Zabel… Mihalis, Gülcan, Ohanes, Nahide, Rafi ve diğerleri… Hepimizin hayatından izler taşıyan, tanıdık olduğu kadar çarpıcı karakterler… Yolgeçen Hanı, Pınar Selek’in darbe sonrası yıların acılarını, tüm renk ve sesleriyle hayatın ve insanların canlılığına sarmalayarak anlatmayı başardığı, gücünü, samimiyetinden ve doğalığından alan set romanı.

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak İletişim Yayınevi kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: İLETİŞİM YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 29,50 TL

Kitap eleştirileri

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak

ghazwi-gfx

I hate to give this book a poor rating because it doesn't show truth to Cleave's great writting style. For me this rating more or less shows my distaste in the content. The material was just too distrubing for me in many many ways. The horrific scenes and tragedies is one thing - but the lack of self respect from the narrators perspective is another. Just won't be sharing this book with my book club ladies..

2022-08-29 20:02

janework

A satisfying conclusion to my favorite trilogy. I didn't want it to end. It made me want to immediately go back and start the while train wreck again.

2020-09-16 19:09

rachelemily

My favorite Thompson book, I've probably read it 7 or 8 times. It is a perfect blend of his craziness tempered with startlingly intelligent commentary on the American political process. Of any of his books, this one is emblematic of his particularly savage brand of genius.

2020-08-09 20:50

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak okumak itibaren EasyFiles

4.1 mb. indir kitap

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak indir itibaren WeUpload

4.2 mb. okumak kitap

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak indir itibaren LiquidFile

5.4 mb. indir

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak İletişim Yayınevi kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak okumak içinde djvu

4.6 mb. indir DjVu

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak indir içinde pdf

5.6 mb. indir pdf

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak indir içinde odf

5.9 mb. indir ODF

Yolgeçen Hanı - Pınar Selak indir içinde epub

5.1 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

İkircikli Biricik-İlhami Algör

Yazar: İletişim Yayınevi

...

Miguel-Alfredo Gomez Cerda

Yazar: İletişim Yayınevi

Miguel-Alfredo Gomez Cerda Miguel’in herkesinki gibi, sıradan bir hayatı vardı: Okul sonrası arkadaşlarıyla spor sahasında buluşup maç yapıyor, akşamları televizyon seyrediyor ya da video oyunu oynuyor, hafta sonlarıysa ane babasıyla alışveriş ...

Kum Kitabı - Jorge Luis Borges

Yazar: İletişim Yayınevi

Kum Kitabı - Jorge Luis Borges Kum Kitabı - Jorge Luis Borges Mitolojik kahramanların, büyülü olayların, fantastik mekânların iç içe geçtiği Kum Kitabı, Borges’in engin hayal gücünün ve edebi dehasının izini sürüyor. Esere adını veren “Kum K...