Yaza Yolculuk - Tomris Uyar Yapı Kredi Yayınları ücretsiz indir

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar Yapı Kredi Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar "İlk gelenlerimiz, yazbaşında görünürlerdi. Yıkık kilisenin yamacındaki gelincikler yeni bitiğinde, gecenin ayazı tamtamına kırılmadan, gemi haftanın iki günü uğrarken, kıyıda, kışın getirip bıraktığı yosunlar, çerçöp, geçen yazdan kalma deniz yağı şişeleri, unutulmuş hasırlar hala dururken -kum kamyonu, Haziran'a hazırlık, temiz bir kum örtüsü serpmemiş daha kumsala. Lokantalarla kır kahvelerini kimlerin işleteceği bile beli değil, pansiyonların, otelerin fiyatları kararlaştırılmamış. Belediye'nin kiraya verdiği tek göz dükanlar açılmamış. Kıyı yaza hazır değilken daha. " "Ölen Otelin Müşterileri" Yaza Yolculuk’ta öğretilen basmakalıp değer yargılarının yeniden gözden geçirilmesi, kişinin kendine ve yaşadığı yere dönüş yolculukları yaz mevsiminin aracılığıyla anlatılıyor. 1987 Sait Faik Öykü Ödülü’nü kazanan kitap, yazarın iç yolculuğunun, iç hesaplaşmalarının en güzel örneklerinden smoke olma özeliğini de taşıyor.

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar Yapı Kredi Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: Yapı kredi yayınları
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 8,00 TL

Kitap eleştirileri

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar

lestanc

Tom Wolfe is a dear and I'd love to talk to him for hours, but this book is a little over the top. I'm absorbed in the plot and Wolfe's writing, but it's not one that I'd want to read again. Charlotte is just too holy and self-absorbed.

2020-12-14 04:09

yash_61290

** spoiler alert ** I liked this, better than Knots & Crosses where I felt like there was just too much character set-up to really get into the plot. I was a bit annoyed by the identity of "Hyde" because the whole time I was sure that Vanderhyde was somehow involved but he turned out to be just a red herring - I dont think I would have been quite so irritated if Rebus made that jump as well, but it irked me that he never did connect the two, even if he was right not to do so.

2020-12-13 07:58

melissapot2cfc

Bu, I, Robot'un yanı sıra diğer robot hikayelerini de içerir. Sonuçta keyifli bir koleksiyon. I, Robot okuma deneyimine çok şey katıyor mu? Biraz. Diğer hikayeler birçok durumda aynıdır ve diğerlerinde oldukça farklıdır. Ağır bir koleksiyon olduğu için akışta biraz daha zıpladı, ancak burada gerçekten göze çarpan bazı taşlar var: "Yüzüncü Yıl Olayı", "Zafer Kasıtsız" ve "İki Yüzüncü Adam". Son hikayenin yanı sıra, robot deneyimine çok fazla şey katmıyor, ancak bazı eğlenceli şeyler içeriyor. Robot romanlar dizisinden R. Daneel Olivaw ve Elijah Baley hakkında bir hikaye olan "Mirror Image" da var. Bunu okumaktan zevk alırken, iki nedenden ötürü Robot'tan bir yıldız daha az yıldız verdim. Artık, Ben, Robot'un hikayeden hikayeye akmasını sağlayan "Akıl ve Demir" bağlayıcı anlatısına sahip değildi. Ayrıca kitabın sonunda dürüstçe robotlardan bıktım.

2020-01-15 09:20

sarunmind

Akvaryumları ve balıkları hatırlayabildiğim sürece çok sevdim ve neden bu kitabı bir çocuk olarak sevdiğimi ve hala yaptım.

2020-01-06 13:40

luisqp

Çoğu insan, müziğe takıntılıyım - müziğim ve bu kitap, müziğin kişisel rolü ve müziğin kültür ve gelişimimizdeki rolü hakkında daha derin düşünmeye harika bir giriş niteliğindedir.

2020-01-03 08:59

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar okumak itibaren EasyFiles

4.2 mb. indir kitap

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar indir itibaren OpenShare

3.2 mb. indir ücretsiz

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar indir itibaren WeUpload

5.5 mb. okumak kitap

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar indir itibaren LiquidFile

4.5 mb. indir

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar Yapı Kredi Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar okumak içinde djvu

4.4 mb. indir DjVu

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar indir içinde pdf

3.8 mb. indir pdf

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar indir içinde odf

5.4 mb. indir ODF

Yaza Yolculuk - Tomris Uyar indir içinde epub

3.9 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Modern İran ve Afgan Öyküleri Antolojisi

Yazar: Yapı Kredi Yayınları

Present İran ve Afgan Öyküleri Antolojisi Özelikle aynı kültür çevresinde bulunmanın etkisiyle, İranlı ve Afganistanlı şair, yazar ve düşünürlerin yapıtları Türkiye'de yüzyılar boyunca ilgi gördü, ders kitabı olarak okutuldu, bu yapıtlara şerhler v...

Piraye'nin Bir Günü

Yazar: Yapı Kredi Yayınları

Piraye'nin Bir Günü Küçük bir kız ile derdini anlatamayan bir eşeğin sıcacık dostluk hikâyesi. Bazen hayatımız birbirine çok benzeyen günlerden ibaretmiş gibi gelir. Ama aslında farkında olduğumuz ya district attorney olmadığımız bu günleri birbir...

Gılgamış Destanı - Bilgin Adalı

Yazar: Yapı Kredi Yayınları

Gılgamış Destanı - Bilgin Adalı Gelmiş geçmiş en büyük kahramanlardan smoke Gılgamış. İyi bir hükümdar, güçlü bir savaşçı ve en önemlisi bilge bir kişilik. Ölüme karşı çıkmak için büyük çabalar harcamış, bilginin peşinden koşmuş, onurlu bir yaşam s...