Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson IQ Kültür Sanat Yayıncılık ücretsiz indir

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson IQ Kültür Sanat Yayıncılık ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohson “…Moğolar,XI. asrın başlarına kadar Asya’nın doğusunda konar-göçer bir kültürel hayatın en önemli temsilcilerinden biri olarak kendi halinde bir kabileler topluluğu iken, Cengiz Han’ın liderliğinde birden bire tarih sahnesine çıkıp, asırlarca dünyanın çeşitli bölgelerinde hakim olan kuvetli imparatorlukları silip, Avrasya’nın muazam kültür sahalarını işgal ederek,büyük bir imparatorluk kurmaya muvafak olmuşlardır. Yüksek yaylaların sert rüzgarı,aşırı soğuk yakıcı sıcak,bu çekik gözlü,çıkık elmacık kemikli,seyrek sakalı insanları yaratmıştır. Moğoların her türlü zorlu koşula dayanıklı fiziksel özelikleri ve Cengiz Han’ın getirdiği katı disiplin,dağınık Moğol kabilelerini bir dünya devleti haline getirmiştir. Aradan henüz bir asır saliva geçmeden Moğol Hanları yerleşik hayata geçerek,dünya medeniyetine büyük katkılar yapmışlardır. Pax Mongalica döneminde,Avraya’daki ticaret yolarının çehresi değişmiş,güvenli ve özgür bir ticaret ortamı Avrasya’da büyük bir refah yaşanmasını mümkün kılmıştır. Moğolar,bugün tarih sahnesinden çekilerek daha mütevazi bir hayat sürseler de onların bıraktığı miras, Moğol atlılarının geçtiği yarlerde hala yaşamaktadır. …”.

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson IQ Kültür Sanat Yayıncılık kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 26,00 TL

Kitap eleştirileri

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson

hanniuniu

I don't think a one or two sentence review will suffice for this book - this is the sort of thing you could do an entire dissertation on. Art, Religion, Eastern mysticism, Western self-centrism and self-determination, the role of the artist in religion, in politics and in the building and falling of empires, a hefty dose of historical education...it's a dense, educational but really entertaining murder mystery.

2020-08-16 23:15

robin77

Goldsmith's book is a little dated, to be sure. But he's got a great intellect and argues pretty well for greater private sector involvement in the public problems of America's cities. This doesn't always mean the involvement of business or corporations, but rather increased involvement of community and religious groups in solving problems of crime, education, community & economic development, and teen pregnancy. The book is as much a call-to-arms for those of us committed to community engagement with social problems as it is a retrospective look at how Indianapolis changed under Goldsmith's market-oriented perspective.

2020-01-31 14:53

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson okumak itibaren EasyFiles

3.6 mb. indir kitap

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson indir itibaren OpenShare

3.1 mb. indir ücretsiz

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson indir itibaren WeUpload

4.1 mb. okumak kitap

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson indir itibaren LiquidFile

5.9 mb. indir

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson IQ Kültür Sanat Yayıncılık kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson okumak içinde djvu

4.4 mb. indir DjVu

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson indir içinde pdf

4.9 mb. indir pdf

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson indir içinde odf

4.4 mb. indir ODF

Moğol Tarihi - A. Konstantin d’Ohsson indir içinde epub

5.4 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Havaya Savrulan Trilyonlar

Yazar: IQ Kültür Sanat Yayıncılık

...

İzmir Suikastı

Yazar: IQ Kültür Sanat Yayıncılık

...

ÇİN’İN AVRASYA STRATEJİSİ

Yazar: IQ Kültür Sanat Yayıncılık

ÇİN’İN AVRASYA STRATEJİSİ Bu kitap, Soğuk Savaş sonrası ortaya çıkan yeni süreç içerisinde Avrasya coğrafyasında meydana gelen güç boşluğunu doldurmak için mücadele utopia Çin, Rusya ve ABD'nin politikalarını Çin perspektifinden değerlendiren yazıl...