Folklora Kurmancıye Lis Basın Yayın ücretsiz indir

Folklora Kurmancıye Lis Basın Yayın ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Folklora Kurmancıye Xebata folklore ku xıret u sebreke mezin je re pool hall u bi ehzkirin berhevkariya we intensive kirin. Ji penusa Heciye Cindi, ji deve çırokbej u dengbejen Kurd en li Ermenistane xwe di ser zemanan re çeng kiriye u xwe gihandiye ber deste xwıneren vı zemanı. Xwediye penusa qewı ye sedsalek li du xwe hiştı, bi gelek hingaven peşin en ji bo peşveren bi u geşedanen zimane Kurdi bi xireteke mezin xebitiye. Bi romana xwe Hewarı piştı Erebe Şemo weke romanusekı peşın e wejeya Kurdi intensive hesibandin. Hecıye Cindı bi sekna xwe ya rewşenbırı ya ji dastan u meteloken tevgeren Kurdan wergirtı, ji bo piştgirıya hempışeyen xwe longings Ermen ji teref Stalını ve hatiye sizakirin u heta dawıya Umre xwe ji cehda xwe kelikek jı bi şun ve nemaye. Di Folklora Kurmancıye de Hecıye Cindı zargotina Kurdı di beşen bi nave Afirandined Epıkıye, (Mem u Zın, Binevşa Narın, Seva Hecı, Xelıle Birazı, Lawike Kere, Ferxe u Sitıya Oops, Üsiv u Xezal, Xate Xanim, Dimdim / Xane Kurdan, Eliye Xarzıya, Karvan Rabu, Rudeve, Koroxlı u Polıbeg, Davıte Sasune) Çırok u Mijulı, Kilamed Hizkirine (evıntıye), Kilamed Govende, Metelok, Tederxistinok, Zugotinok, Efrandined Wexte Sovetıye berhev kiriye. Hecıye Cindı ji bo berevkirina van berheman gişan bi berhev kiriye. Hecıye Cindi ji bo berevkirina van berhemen gişan bi dehan miroven Kurd re hevditın u qeydkirin / nivısandina ji dengan kiriye. Zargotinzan, nivıskar, adakemisyen, rojnamevan, werger, ferhengzan u rewşenbıre Kurd Folklorzane mezin Hecıye Cİndı bi Folklora Kurmancıye bo qewıkirina nivısa KUrdı ya ıroyın jı dergehen nu vedike.

Folklora Kurmancıye Lis Basın Yayın kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 40,00 TL

Kitap eleştirileri

Folklora Kurmancıye

ideasalvapor

I think this book is amazing... it teaches you about everything and how you should live it teaches you about the life of Jesus Christ. This book is my life and i love it.

2020-12-13 12:04

timuryarovoi

Bu kitaptan gerçekten keyif aldım ve bir sonraki kitabı hevesle bekliyorum! Yarattığı dünyadan ve hayatlarımızı, inandığımız şeyi temsil edecek bir fraksiyona göre seçtiğimiz konseptten gerçekten keyif aldım. Karakterler iyi gelişti ve hissettim Sanki orada okurken onların dünyasında olduğum gibi ... Bu yılın en sevdiğim kitaplarından biri, gerçekten iyi yazılmış Distopya YA kitaplarının keyfini çıkaran okuyuculara tavsiye ederim.

2020-01-22 23:56

juman

Bazı hikayeler amatörce (sanırım yaş, coğrafya, ırk, ne olursa olsun bir tür dengeye ulaşmaya çalışıyorlardı) ve birçoğu en belirsiz şekilde sadece "harika" ve evde mükemmel olurdu sıradan bir antoloji. İki fantastik hikaye: Faulkner'ın "Emily için Bir Gül" ü (etkileyici değil; çok fazla 'oh, bunun bir yükünü alın, bu sooooo ürpertici olacak, buna inanmayacaksınız', böylece sonunda ortaya çıktığında, derin tüyler ürpertici olsa da, yine de anticlimax; eksik oynamak daha iyi olurdu) ve biri Poe'nun "Usher Evinin Düşüşü" (yargılanamıyor; orijinali okumadım; güzel ses, ama kesinlikle hissediyorum canon ile iletişim içinde olan bir şey). Çok fazla New Orleans; fantastik ayar olarak uygun başka Güney şehirler yok mu? Charleston? Galveston? Standouts: Marian Carcache'nin voodoo'yu (çoğunun yaptığı gibi) içeren ama ilginç bir şekilde yapan "Ay ve Yıldızlar"; Kelly Link'in "Uzman Şapkası"; Michael Bishop'un "Kudzu Vadisi, Yukio Mishima Kültür Derneği, Gürcistan" (komedi yazdığını bile bilmiyordum), Kalamu ya Salaam'ın "Alabama" (intihar ve linç üzerine bir meditasyon, ama en azından spekülatif değil); Lynn Pitts'in "Tchoupitoulas Otobüs Durağı" (güzel bir kompakt hayalet hikayesi), Daniel Wallace'ın "Kaygan Ayakları" (hayata gelen dil kasetiyle), Sena Jeter Naslund'un "Chopin Valse'nin Mükemmelleştirilmesi No. 14 Küçük "(güzel canlı anne-kız ilişkisi).

2020-01-19 17:52

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Folklora Kurmancıye okumak itibaren EasyFiles

5.1 mb. indir kitap

Folklora Kurmancıye indir itibaren OpenShare

5.6 mb. indir ücretsiz

Folklora Kurmancıye indir itibaren WeUpload

5.1 mb. okumak kitap

Folklora Kurmancıye indir itibaren LiquidFile

4.8 mb. indir

Folklora Kurmancıye Lis Basın Yayın kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Folklora Kurmancıye okumak içinde djvu

4.1 mb. indir DjVu

Folklora Kurmancıye indir içinde pdf

3.5 mb. indir pdf

Folklora Kurmancıye indir içinde odf

5.8 mb. indir ODF

Folklora Kurmancıye indir içinde epub

5.8 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Hesir u Baran

Yazar: Lis Basın Yayın

...

Medrese

Yazar: Lis Basın Yayın

...

Hibra Sor

Yazar: Lis Basın Yayın

Hibra Sor Eşira Antik "erde kesk intersexual ro de diçe" Li ber darebeyen qehwexaneyenwarxanen seqem hilm li ber dev,diqerisin serpuş u kolozen zemander,li ser seriyan de dipelişin. Çend heb bendewaren birçi,u intersexual pişikeki ve tev,li dora er...