Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco Doğan Kitap ücretsiz indir

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco Doğan Kitap ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco Efsanevi topraklar ve yerlerde resimler eşliğinde bir gezinti Hayal dünyamızda, Yedi Cücelerin kulübesinden Guliver’in ziyaret etiği adalara, Madam Bovary’nin evinden Sherlock Holmes’un dairesine, hiç var olmamış nice beldeler, nice yerler var. Ama genel olarak, bu yerlerin yalnızca bir hikâyecinin ya da şairin düş gücünden doğduğunu biliyoruz. Bunun headgear tersine, en eski zamanlardan beri, insanlar Fancy, Mu, Lemurya, Saba Kraliçesi’nin ülkesi, Rahip Johanes’in kralığı, Mutlular Adaları, Lode, Ultima Thule, Hiperborea, Hesperidlerin Bahçesi (Kutsal Kâse’nin saklandığı yer), Haşhaşi Kalesi, Boluk Ülkesi, Ütopya adaları, Solomon Adası, Tera Australis (“Güney Ülkesi”), içi oyuk Yer’in iç yüzeyi ve gizemli yeraltı kralığı Agarta gibi gerçek sanılan yerler üzerine hayaler kurmuştur. Bu yerlerden bazıları, yalnızca büyüleyici efsanelere hayat vermiş ve bu kitapta yer alan nefis görsel tasvirlerden bir kısmının esin kaynağını oluşturmuştur. Bazıları giz avcılarının zihninde bir saplantıya dönüşmüştür. Bu yerlerden bazıları ise, yolculuk ve keşiflerin itici gücü olmuş, böylece dünyanın dört bir yanından gezginler, boş bir hayalin peşine düşüp, başka beldeler keşfetmişlerdir.

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco Doğan Kitap kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: Doğan Egmont Yayıncılık
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 149,00 TL

Kitap eleştirileri

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco

alo_trip

** spoiler alert ** I was actually depressed when I finished because I wanted the story to just keep going and going. Two things that are unresolved for me, and this is a SPOILER ALERT, so stop reading if you haven't finished: I don't understand why/how Gale just disappeared. He didn't even fight for her. Did he realize that she couldn't live without Peeta? Honestly, I was glad and had been rooting for Peeta all along. Secondly, what's with them agreeing to another hunger games for children of top Capitol people? Seems to me this goes against their whole point...and I thought it sort of strange that it was never brought up again. Did it end up happening?

2020-09-12 17:01

2660638192c9ff

I liked this book on one level. I love the idea of exploring the more human side of Jesus, especially before he started spreading the Word. I would recommend it based on that. What I didn't like was some of the attempts at humor...I think it detracted from the better parts of the novel. I can see how some Christians could get offended by this book, but I think that's even more to read it. Overall, it had a lot of potential that it didn't live up to, but it's entertaining and thought provoking enough that it's worth a read.

2020-09-04 04:22

carrotpiefilms

Gizem ilk kitap kadar ilginç değildi, ama Emerson'un ilişkisini çevreleyen antiklerden hoşlandı.

2020-01-28 10:41

cristiansanchez63

Karakteri takip edenler için çok iyi Pendergast hikayesi. Ancak, Soğuk İntikamı okumadan önce Ateş Rüyası'nı okumanız gerektiğine inanıyorum, çünkü Ateş Rüyasının kaldığı yerden devam ediyor. Hikayeye aşina değilseniz, tamamen kaybolursunuz.

2020-01-11 16:01

abby_cherry

Utah'taki öncü evlerin yer aldığı bu küçük seyahatin tadını çıkardılar. Kane'nin özellikle temiz bir evi tanımladığı için oldukça üzüldüğünü hatırlıyorum. Hiç tertemiz bir evin kraliçesi olacak mıyım? Bu ince cildi yıllar önce, ayak altında birkaç küçük çocuğu olan evde oturan bir anne olduğumda okudum.

2020-01-04 05:30

guillermo_torres

Mutlu son biraz polis gibi hissettim, ama yine de kaliteli bir okuma. Watership Down kadar derin veya emici değil, yine de güçlü ve ilginç.

2019-12-28 15:04

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco okumak itibaren EasyFiles

3.5 mb. indir kitap

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco indir itibaren WeUpload

4.8 mb. okumak kitap

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco indir itibaren LiquidFile

4.8 mb. indir

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco Doğan Kitap kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco okumak içinde djvu

3.3 mb. indir DjVu

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco indir içinde pdf

5.3 mb. indir pdf

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco indir içinde odf

5.8 mb. indir ODF

Efsanevi Yerlerin Tarihi - Umberto Eco indir içinde epub

4.9 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Özgürlüğün İslam Yolu - Mustafa Akyol

Yazar: Doğan Kitap

Özgürlüğün İslam Yolu - Mustafa Akyol Özgürlüğün İslam Yolu Mustafa Akyol Mustafa Akyol, İslam düşüncesindeki “bireyci” ve “hüriyetçi” damarı gözler önüne seriyor ve özgürlükçü bir İslam’ın mümkün olabileceğini gösteriyor. “İstanbul’daki en...

Daha Yolun Başındasın - Paolo Giordano

Yazar: Doğan Kitap

Daha Yolun Başındasın - Paolo Giordano Daha Yolun Başındasın - Paolo Giordano Asal Sayıların Yalnızlığı kitabının yazarından etkileyici bir roman. Çok şey göreceksin oğlum, bir daha aklından asla çıkartamayacağın şeyler, gençsin, daha yolun...

Dağın Tepesine Doğru - Arne Dahl

Yazar: Doğan Kitap

Dağın Tepesine Doğru - Arne Dahl Uyuşturucu ticareti, mafya, seri cinayetler. İsveç’i sarsmaya hazırlanan büyük bir plan… Yaklaşan felaketi yalnızca A-Takımı durdurabilir. "Arne Dahl günümüzün en iyi polisiyelerini yazıyor" Die Zeit Yüksek güvenlik...