Utanç Salman Rushdie ücretsiz indir

Utanç Salman Rushdie ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Politik bir scholastic, Utanç. İktidar çılgınlığına kapılmış politikacılar, olgunlaşmamış gördükleri toplumun vasiliğine kendilerini atayan hırslı, "dini bütün" generaller, tepkisiz kalabalıklar, elbirliğiyle demokrasisi delik deşik edilen bir ülke. Müthiş bir ironi ve derin bir hüzünle anlatıyor Rushdie bu ülkeyi politik romanların sıklıkla başvurduğu basmakalıp çözümlere rağbet etmeyen, zengin karakterlerle dolu bir alegori yaratarak başarıyor bunu. Smoke Ziya-ül Hak'a, ikisi baba kız Bhutto'lara "skirt benzeyen skirt de benzemeyen" karakterlerin önemli wave üstlendiği bu olağanüstü scholastic, yine "benzeyen ama headgear da Pakistan denemeyecek" bir ülkenin tarihini, utanç duygusunun prizmasından anlatmaya girişiyor. Ayıbı, rezaleti, skandalları da içeren bir anlam zenginliği taşıyan bu "utanç", özellikle iki karakterde somutlanıyor: Utanmazlığın kişileşmiş hali Ömer Hayyam Şakil ile öteki insanların hissetmedikleri bütün utancı ruhunda yaşayan karısı Safiye Zeynep. (Tanıtım Bülteninden).

Utanç Salman Rushdie kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: Can Yayınları
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10: 9789750718311
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat:

Kitap eleştirileri

Utanç

c-jay

I enjoyed it, but at times I found myself wishing it were fiction so that the awful people wouls be assured a justly awful end. It is fascinating that it is true, but heartbreaking at the same time. My honest reaction was that I wanted to slap her mother and shoot her father.

2022-10-11 20:35

turgaybudak

Kurucu babalar ve Amerikan Devrimi hakkında birkaç tarihi kitap okudum, ama Adams, Jefferson ve Hamilton hakkında Washington'dan daha fazla şey bildiğimi hissettim. Ekselansları yönetilebilir bir girişim gibi görünüyordu, ben de bunun için gittim. Her şeyden önce, iyi şeyler. Ellis'in Washington'un hayatına uyguladığı tam yaşam yaklaşımını beğendim. Washington'un Virginia'daki biçimlendirici yılları ve Fransız ve Hint Savaşı sırasında çok zaman harcanıyor. Ellis, Washington'un aşk hayatını, hırslarını, hem olumlu hem de olumsuz ilgi ve eğilimlerini anlatıyor. Washington'un güçlü ve zayıf yönleri, erkek olarak kim olduğunu bulmak için araştırılır. Hepsi harika şeyler. Ancak kitap, tarzıyla lekelendi. Ellis sanki bir tezi savunuyor gibi yazıyor. Washington'daki onu ülkenin babası yapan itici güçleri belirlemeye ve kanıtlamaya çalışıyor, bu yüzden aynı temalara geri dönmeye devam ediyor. Bunun bir savunma makalesi için standart bir protokol olduğunu biliyorum, ancak en keyifli tarihsel biyografiyi yapmıyor. Keşke Ellis'in bir hikaye gibi oynamasına izin vermiş ve sonunda fikirlerini özetlemiş, hatta okuyucunun doğru olduğunu düşündüğü yönde itmiş olmasını isterdim. Bunun yerine, kapsayıcı fikirlerini okuyucuyu boyun eğdirmek için körelmiş bir araç olarak kullanıyor, aksi takdirde ilginç bir kitabı biraz sıkıcı hale getiriyor.

2020-01-21 04:05

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Utanç okumak itibaren EasyFiles

5.2 mb. indir kitap

Utanç indir itibaren OpenShare

5.6 mb. indir ücretsiz

Utanç indir itibaren WeUpload

4.5 mb. okumak kitap

Utanç indir itibaren LiquidFile

3.7 mb. indir

Utanç Salman Rushdie kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Utanç okumak içinde djvu

5.7 mb. indir DjVu

Utanç indir içinde pdf

4.2 mb. indir pdf

Utanç indir içinde odf

4.2 mb. indir ODF

Utanç indir içinde epub

4.1 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Geceyarısı Çocukları

Yazar: Salman Rushdie

Salman Rushdie, bugüne kadar pek çok ödüle layık görülen, ülkesinin gerçeğinden beslenerek evrensele açılan eserleriyle çağdaş edebiyatın en önemli temsilcilerinden biri. Anlatacak öyle çok hikâye var ki, bir sürü, birbirine geçmiş bir hayatlar ol...

Utanç

Yazar: Salman Rushdie

Politik bir roman, Utanç. İktidar çılgınlığına kapılmış politikacılar, olgunlaşmamış gördükleri toplumun vasiliğine kendilerini atayan hırslı, "dini bütün" generaller, tepkisiz kalabalıklar, elbirliğiyle demokrasisi delik deşik edilen bir ülke. Müt...