Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker Martı Çocuk Kulubü ücretsiz indir

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker Martı Çocuk Kulubü ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Mısır Gevreği Parası-Jony Zucker Mısır Gevreği Parası - Jony Zucker OXFORD KİTAPLIĞI 1. ve 2. SINIFLAR İÇİN “Bu bir para!” diye haykırdı Nergis. “Çok eski bir şeye benziyor. ” “Onunla define yarışmasına katılabiliriz,” dedi Ömer. Fakat iki arkadaş büyük bir hata mı yapıyordu? Yılmaz Karaçalı’nın government yarışmayı kazanmak istediğini unutmuşlardı.

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker Martı Çocuk Kulubü kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: MARTI YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş: 6 - 9 Yaş
  • Yazar:
  • Fiyat: 6,00 TL

Kitap eleştirileri

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker

oanakwenzed078

A travel book, a food book, a France book, and a 'person takes a year off to do something" book all wrapped into one - I had to read this. Kathleen Flinn's chronicle of her time at Le Cordon Bleu, Paris' famous cooking school, was exactly what I'd hoped it would be - enlightening, funny and deep-hearted. Recommended.

2020-12-13 16:13

anamarin

If you were to pick up this book with no expectations, you would be greatly disappointed. 90% of the book is pictures, photographs loosely divided into categories to show item is use. The remaining 10% covers the inspiration and use of the book, with the author's interpretations of the earlier photographs. Where this book shines is when you approach it in need of inspiration. When you are lacking in new ideas, a quick glance through this book can grant you a new look on the world we interact with, not just by examples within the pages themselves (which are, on their own, open to interpretation beyond what the author gives at the back) but also in your day to day life. I found myself noticing lots of "thoughtlesss acts" the afternoon after going through this, acts I would have otherwise ignored. The examples highlight the small ways in which people mis-use the environment around them, or more accurately use it for purposes it was not intended for. By presenting a collection of clear and not so clear examples, it trains your mind to notice these events on your own. I would not say this is a book you should rush out and buy. Have a look at the thoughtless acts website, borrow it from someone or grab a copy from the library, but unless you really want a copy on hand it is not really required. A useful book for the occasional reference, and good for getting you thinking about the way things are designed, but not a "must read" ( or view, for the photographs I guess).

2020-08-09 08:24

nurnpm

Vay be bu garip! Sanırım hikaye 100 sayfa veya daha kısa bir sürede anlatılmış olabilirdi, ancak buna eklenen tüm minutalar uzun sürdü ve çizildi. Bazıları bu tür dramanın tadını çıkarabilir ve Du Maurier kesinlikle yetenekli bir yazardır. Sadece benim için değil. Bana biraz Jane Eyre'yi hatırlatıyor.

2019-12-29 06:48

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker okumak itibaren EasyFiles

3.6 mb. indir kitap

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker indir itibaren OpenShare

3.5 mb. indir ücretsiz

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker indir itibaren WeUpload

5.5 mb. okumak kitap

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker indir itibaren LiquidFile

4.4 mb. indir

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker Martı Çocuk Kulubü kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker okumak içinde djvu

4.9 mb. indir DjVu

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker indir içinde pdf

5.5 mb. indir pdf

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker indir içinde odf

3.3 mb. indir ODF

Mısır Gevreği Parası-Jonny Zucker indir içinde epub

3.3 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Düzenbaz Hayvanlar-Candy Gourlay

Yazar: Martı Çocuk Kulubü

Düzenbaz Hayvanlar-Candy Gourlay Düzenbaz Hayvanlar - Candu Gourlay Tavşan Bir Eş Buluyor Maymun ve Mango Adası Çakal ile Dağ Aslanı Tavşan’ın yerine getirilmesi imkânsız bir görevi vardır. Maymun ise, dünyanın en güzel mangolarını tatmak iç...