Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti Kurmay Yayınları ücretsiz indir

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti Kurmay Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Kurmay More Comedies 2. Sınıf İngilizce Hikaye Seti Kurmay İlköğretim 2. Sınıf İngilizce Hikaye Seti More Comedies More Comedies Series (2. Sınıf) İngilizce Hikayeler Seti 1. Easy English 2. Welcome to My Clasrom 3. Dambi Baby 4. Pet Market 5. Mousy 6. Yields.

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti Kurmay Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: İngilizce
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 21,90 TL

Kitap eleştirileri

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti

andreadeluca

JF-Sco

2022-10-21 05:01

ricardofx

Great book, really, but the end was a bit disappointing. It lacked /emotion/. The past books managed to build something up within me; something that wasn't satisfied even after I turned the last page. It's not the of yearning you feel when you're at least contented with how it ended. No "Oh god, that was so awesome I wish there was more"; instead, it was: "THAT'S IT? REALLY?" SPOILER BIT ! ! ! This next bit may merely be personal bias as he's one of my favorite characters, but Finnick Odair's death--utterly disappointing. His head was bitten off. End of story. No more sexy Finnick Odair. It didn't really do his character much justice. :|

2022-09-04 06:45

mahakrishnan

Ah adamım. Ramazan'dan önce bana Müslüman bir arkadaş olmam gerekiyor. Fas'tan Irak'a mutfak. Bu şeyler kolay, lezzetli ve nadiren özel bir mağazaya gitmeyi gerektirir. Iraklıların bamya için bu kadar çok kullanımı olduğunu kim bilebilirdi? Yoksa Lübnanlıların kötü balıklar mı yaptıkları? Demir Şef dine özgü mutfak savaşı olsaydı, Afrikalı-Amerikalı Güney Baptistlere karşı Arap Müslümanlara karşı olurdu. Gizli İçerik: KIRMIZI KESKİN! ALLEZ MUTFAĞI!

2020-01-20 10:00

yuko-k

Bir değişiklik için kızlara yönelik bir yaş kitabı okumak güzel - erkekler için çok ve kızlar için çok az okumanın açık nedenleri var. Bu bana yol boyunca bir yerde kesilmiş "okumalısınız 100 kitap" tür bir liste tarafından önerildi, bu yüzden haklı olan bu masal için iyi bir takip olmalı. Ancak, kişisel olarak "hiç kız bu kitabı okumalı" gibi ifadeler vermekten kaçınırım, çünkü erkek ya da kadın diğer hakkında daha fazla şey keşfetmekten fayda sağlayacaktır. Neyse ki kendi ebeveynlerim cinsiyet ayrımlarını görmezden gelmek için iyi bir iş çıkardı ve ben de liseye gitmeden çok önce ıslak rüyalarda olduğum gibi adet döngülerinde de ustaydım. Neyse ki diyorum çünkü bu ülkedeki cinsel eğitim seviyesi abismal. Tüm bunların yanı sıra, kitap, hedef kitlenin bu kadar kısa bir metinden çok fazla süsleyeceği zaman, cinsiyet yazmak yerine adil bir temsil işi yapıyor. Tabii ki, hala erkeklerin kızlarının günlük kullanımda gündelik beklentileri var, ancak bu kusurlar masalın odak noktasından çok uzakta: ergenliğe vururken Margaret'in kendi kafa karışıklığı. Kendi ailem her zaman 'özel' konuları çok açık bir şekilde tartıştı ve Margaret'in hikayesi hakkında (ancak genel olarak) kendi kız kardeşim tarafından paylaşılan çok şey var. Secret Men's Business'ta olduğu gibi, bu kitap sadece ergenlikle birlikte ortaya çıkan iç şüpheleri tartışmak için iyi bir iş çıkarıyor. Her şeyden önce çocuklara yönelik her yaş kitabının amacının, benzersiz mücadelelerinin ne kadar normal olduğunu göstermek olduğuna inanıyorum. Gerçekten de, bu izleyici için toplumsal cinsiyetin toplumsal inşasına karşı savaşmaya çalışarak kazanılan çok az şey olurdu ... yaşlı gençler için yazan kimsenin davayı üstlenmeyeceği sadece bir utanç. Genel olarak, bu, aynı sorunlarla karşılaşan ve gerçekten normal olup olmadığını merak eden genç kızlara şüphe götürecek basit ve düşünceli küçük bir kitap.

2020-01-10 21:37

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti okumak itibaren EasyFiles

3.6 mb. indir kitap

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti indir itibaren OpenShare

3.3 mb. indir ücretsiz

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti indir itibaren WeUpload

3.4 mb. okumak kitap

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti indir itibaren LiquidFile

5.5 mb. indir

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti Kurmay Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti okumak içinde djvu

5.2 mb. indir DjVu

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti indir içinde pdf

3.6 mb. indir pdf

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti indir içinde odf

3.2 mb. indir ODF

Kurmay More Stories 2.Sınıf İngilizce Hikaye Seti indir içinde epub

5.3 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Fransızca Dilbilgisi Alıştırma Kitabı - Bayram Köse

Yazar: Kurmay Yayınları

Fransızca Dilbilgisi Alıştırma Kitabı - Bayram Köse 37 konu başlığından oluşan bu kitapta, her bir konunun başında, dilbilgisel yapıları hatırlatıcı tablolar ve açıklamalar yer almaktadır. Örnek çözümlü ve tümü cevaplı, basiten karmaşığa doğru iler...

Kurmay Elt 7.Sınıf More And More Selfie Test

Yazar: Kurmay Yayınları

Kurmay Elt 7. Sınıf More And More Selfie Test....

Kurmay 8.Sınıf More & More Selfie Test 2018

Yazar: Kurmay Yayınları

Kurmay 8. Sınıf More & More Selfie Standard 2018 8. Sınıf More English Prominence Teog 2 Testbok....