Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz Angora Kitapları ücretsiz indir

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz Angora Kitapları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz "Yazdıklarından bazıları Yam Yasaları gibi duvarlara asılacak. " Sibel Kilimci / Mart - 196 ‘. İşadamı dünyasını, sadece sosyete dergilerinden ve televizyonlardaki paparazi programlarından dış görüntüleriyle izleyenlere. İçerden bilgi sızdıran bu kitap, farklı bir pencere açıyor. Kelimelerle karikatürler çiziyor. Kitap çok daha renkli ve cesur ifadelerle örülmüş. ’ Güneri Civaoğlu / Miliyet / 30 Nisan 196 ‘. Her satırında, insan zekasının, yaratıcılığının, aklının yapabilirliğini, edebilirliğini soluyup bir yandan keyif duymak mümkün. Ama öbür yanıyla kaldığını göreceksiniz. ’ Murat Birsel / Yeni Yüzyıl / 29 Mart 196 ‘. 194 yılında tüm işlerini tasfiye ederek doğal yaşamı seçen ve ‘Genç Bir İşadamına’ adlı kitabıyla iş dünyasını eleştiren Emre Yılmaz, ‘iş köleliğine hayır!’ diyor. ’ Global Managament / Mayıs - Haziran 196 ‘Emre Yılmaz, bu kitabında yupie’liği çok hoş, ironik biçimde sorguluyor. Male derece yalın bir dile bölüm bölüm her konuya değiniyor. Bir işadamının iş hayatı, yüzyıl fikirleri, özel hayatı ayrıntılı biçimde anlatılıyor. Kitap, basit, kimi zaman argo ifadelerle gerçeği pat diye insanın yüzüne vuruyor. Bence kişilerin kendilerini sorgulaması açısından çok önemli bir kitap. ’ Leyla Alaton / Signor / Şubat 196 ‘Farklı çevrelerden insanların, ortak beğenisini kazanan bu kitabın, ‘iş dünyasındaki günahların, yıkımların sergilenmesini isteyen, demokrasi kültürünü hazmetmemiş iş dünyası temsilcileriyle, iş dünyasının insanı tüketen yanının sergilenmesinden keyif alan sosyalistlerin ve aydınların buluşma noktası’ olabileceğini düşünüyorum. ’ Sezai Kaynak / Signor / Şubat 196.

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz Angora Kitapları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: ANGORA YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: Türkçe
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 16,00 TL

Kitap eleştirileri

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz

silver88

Loved it!

2020-10-12 21:00

matttttroskin

Pretty good, quick read for pre-teens/teens. Publ. by Shadow Mountain, so it is pretty clean- free from bad language, etc. Very much a good versus evil book with lots of morals thrown in. If you liked Leven Thumps or Fablehaven- this one is similar.

2020-08-11 02:38

sevcsikf019

İnanılmaz bir kitap. Durumunuz ne olursa olsun güçlü. Kitap iş dünyasına yönelik olmasına rağmen, dersler tüm yaşam için geçerlidir. Okumaya değer.

2020-01-04 19:16

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz okumak itibaren EasyFiles

3.5 mb. indir kitap

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz indir itibaren OpenShare

4.7 mb. indir ücretsiz

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz indir itibaren WeUpload

4.3 mb. okumak kitap

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz indir itibaren LiquidFile

5.3 mb. indir

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz Angora Kitapları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz okumak içinde djvu

3.8 mb. indir DjVu

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz indir içinde pdf

3.1 mb. indir pdf

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz indir içinde odf

4.4 mb. indir ODF

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz indir içinde epub

3.5 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

6 - ŞEKİL RAKAMVE YAZMA ETKİNLİKLERİ

Yazar: Angora Kitapları

6 - ŞEKİL RAKAMVE YAZMA ETKİNLİKLERİ....

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz

Yazar: Angora Kitapları

Genç Bir İş Adamına - Emre Yılmaz "Yazdıklarından bazıları Murphy Yasaları gibi duvarlara asılacak." Sibel Kilimci / Mart - 196 ‘.İşadamı dünyasını, sadece sosyete dergilerinden ve televizyonlardaki paparazi programlarından dış görüntüleriyle izle...

Haliç’te Yaşayan Simonlar - Dün Devlet Bugün Cemaat

Yazar: Angora Kitapları

Haliç’te Yaşayan Simonlar - Dün Devlet Bugün Cemat Emniyet Teşkilatının efsanevi ismi, Susurluk sürecinde cesur duruşuyla gerçek bir kanun adamı tavrı gösteren Hanefi Avcı yine doğru bildiklerini söylemeye devam ediyor. Ucunun kime dokunduğuna bakm...