Çırılçıplak Marka Yayınları ücretsiz indir

Çırılçıplak Marka Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Çırılçıplak Mehveş, hayatan zevk almasını bilen ve bu zevklerinin doğrultusunda yaşayan, olduğu gibi görünen, aklına eseni yapan güzel bir kadındır. Duygularının, arzularının esiri olarak yaşayan Mehveş, bir aşktan diğerine sürüklenmektedir. Önceleri genç yaşta evlendiği zengin İran’lı kocasıyla çok mutlu olur ama kaderin başka oyunları vardır; Mehveş, akıp giden hayatına ve arzularına kapılır ve sorunlarla baş etmeyi çok geç öğrenmeye başlar. Mehveş, inişli çıkışlı, aşklar ve acılarla bezeli hayatında ayakta kalmayı, kısa süreli zevklerin oyuncağı olmadan yaşamayı, arkadaşı Gül’ün tavsiyeleri, kitap önerileri ve felsefiyle keşfedecektir.Bihin Edige, samimi üslubuyla okuru, yoğun duygularla sarılmış bir kadının hayatına davet ediyor.

Çırılçıplak Marka Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: MARKA YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 12,00 TL

Kitap eleştirileri

Çırılçıplak

yassinstif9e40

I'm always a bit anxious when I pick up a short story because let's be honest most of us have the prejudice that a short story can't have the depth and complexity of a full novel but Megan Hart did it again and showed me that even her shorter work will grab me on the first page and leave me with a smile on my face at the end. Kendell is a DEA agent and she finds herself on a "paradise" island. We all would squee with delight at such an opportunity but the reason for her stay deminishes her enthusiasm. Her partner got killed by one of her fellow agents and the "murderer" is also on this island to find a way to find a way to live with the situation they are both faced with. It doesn't help that Kendall is very attracted to Zane, even though he is the reason for all her current problems. The story itself sounds depressing and when I just look at it I would think "how convenient" and just shake my head. But while reading this story I was enthralled by the characters and their inner struggles. It always amazes me how much emotion can be found in one of Hart's novels. She has a way to make her characters so complex and 3 dimensional even in such a short format. Friendly Fire is a romantic and very emotional story but we also find some rather funny moments in it. It has exactly the humor I like, popculture innuendos that make me smile and all in all a very varied cast of sidecharacters. All in a bit over 50 pages. And let's not forget the romantic aspect. Kendall and Zane have a hard and rocky road before they finally get to each other but believe me it was worth every second. There was one scene that made me all goey inside and always made me giggle- I really loved it. Friendly Fire is funny, sexy and very emotional. It will show you about how deep and thoughtful a short story can be. Another keeper by Ms Hart- we all have to thank Carina Press for re-releasing this one. Highly recommended read for the short entertainment- it will leave you smiling and happy.

2022-11-14 13:59

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Çırılçıplak okumak itibaren EasyFiles

3.1 mb. indir kitap

Çırılçıplak indir itibaren OpenShare

3.5 mb. indir ücretsiz

Çırılçıplak indir itibaren WeUpload

5.4 mb. okumak kitap

Çırılçıplak indir itibaren LiquidFile

5.1 mb. indir

Çırılçıplak Marka Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Çırılçıplak okumak içinde djvu

3.7 mb. indir DjVu

Çırılçıplak indir içinde pdf

4.9 mb. indir pdf

Çırılçıplak indir içinde odf

5.8 mb. indir ODF

Çırılçıplak indir içinde epub

5.4 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Çırılçıplak

Yazar: Marka Yayınları

Çırılçıplak Mehveş, hayatan zevk almasını bilen ve bu zevklerinin doğrultusunda yaşayan, olduğu gibi görünen, aklına eseni yapan güzel bir kadındır. Duygularının, arzularının esiri olarak yaşayan Mehveş, bir aşktan diğerine sürüklenmektedir. Öncel...