Beyaz Diş - Jack London İş Bankası Kültür Yayınları ücretsiz indir

Beyaz Diş - Jack London İş Bankası Kültür Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Kuzey Amerika’nın yaban topraklarında harika hayvanlar yaşar. Kurtlar sürüler hâlinde gezer, birbirinden güzel kuşlar her mevsim yeni yavrular yetiştirir, kunduzlar nehirlerde barajlar kurar, vaşaklar av peşinde koşar. Ancak bu yabanıl topraklarda yaşam çok zorludur. Kışlar çok uzun sürer ve her yeri kaplayan kar aylarca kalkmaz. Bahar gelip doğa canlanmaya başladığında bile hiçbir şey kolaylaşmaz, yiyecek bulmak ve daha da önemlisi birilerine av olmamak için güçlü ve akılı olmak gerekir. Doğanın tüm güçleriyle hüküm sürdüğü bu topraklarda bir kurt yavrusu dünyaya gelir. Aslında diğer kurt yavrularından pek bir farkı yoktur, sadece güçlü ve akılı olanların hayata kaldığı bir ortamda şansın da yardımıyla yaşar. Ancak insanlarla karşılaştıktan sonra her şey değişir, bu noktadan sonra doğanın ona verdiği yetenekler kendisini kurtarmasına yeterli olmayacaktır. İnsanların yaptığı şeyler, en değerli yeteneğinin yani uyum sağlama becerisinin bile anlamını yitirmesine yol açar. Artık yaşam neredeyse akıl dışı bir maceradır.

Beyaz Diş - Jack London İş Bankası Kültür Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: Türkçe
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 4,00 TL

Kitap eleştirileri

Beyaz Diş - Jack London

s_jg_0210

This is a short story collection I re-read all of the time. With a strong plot towards science and map-making the author covers hiking in the Himalayas, TB sanitariums in upstate New York, living in 1860s Pennsylvania, and being a graduate student in biology. Best of all, the characters are revisited in her later work.

2020-08-23 15:54

wichorocker

Filmi defalarca gördüm, klasik SF filmlerinden biri. Kitabın filmden çok daha iyi olduğuna şaşırdım. Kitap SF'nin kıyamet sonrası alt türünde, kesinlikle 1. ve en iyilerinden biri. Kıyamet, medyanın Triffid olarak adlandırdığı yeni bir bitki oluşturarak daha iyi bir bitkisel yağ kaynağı yetiştiren insanlardan (Ruslardan) kaynaklanıyor. Bugün buna genetik mühendisliğinin kötüye kullanılması deriz. Onlar ve onu sürekli körleştiren herkesin neden olduğu 'meteor' duşu, tüm uygarlığın yıkılmasına neden oldu. Yeşil ışıkların gökyüzünün bir şekilde ölümcül Triffidlerle ilişkili olduğu ima edilir, insanlar birincil besin kaynağıdır. Görme engelli insanları yakalamak, gören insanlardan daha kolaydır. Bu kitapta keşfedilen ilk meme, insanın medeniyetlerin çöküşüne neden olan bilim ve teknolojiyi kötüye kullanmasıdır. Oradan, nadir görülen insanların yeni dünya ve Üçlüler tehdidi ile nasıl başa çıktıklarını araştırıyor. Bu biraz derinlemesine araştırılmaktadır. 1. İnsanlar aşiret olur 2. Kabilenin kadınların 1 ° işlevi üremek olacaktır. Bu kadınlar görme engelli veya kör olabilir, çünkü kör dişiler gören bebekler görür. Görülen insanların yeniden nüfusu birincil hedeftir. Erkekler birden fazla kadına hizmet edecektir. Kadın / erkek oranının 1'den çok daha fazla olacağına dair bir ima vardır. 3. Erkekler, yiyecek bulabilmeleri veya yaratabilmeleri, Triffids toprağını temizleyebilmeleri ve onları uzak tutabilmeleri için görülmelidir. 4. Bazı insanları, Üçlü sorununa kalıcı bir çözüm bulmak için zaman harcayabilecek temel ihtiyaçlar için çalışmaktan kurtarmak için bir medeniyet oluşturulmalıdır. Bu, şifacılar (doktorlar) ve manevi ihtiyaçlar için de geçerlidir. 5. Üçlülerin doğası göz önüne alındığında, etrafı çevrili adalar en iyi kaleyi sağlar. 6. Bazı kabileler agresif olacak, bu yüzden bir savaşçı sınıfı gerekli olacak Romanın bir başka sonucu, bugün okunduğunda, kadınların rolünün şu anda 'gelişmiş' medeniyetimizden kaynaklanması ve düştüklerinde rollerinin geçmişe geri dönün: çocuk sahibi olmak ve onlara bakmak. Roman, 1951 için iyi düşünülmüş. O zamanlar nükleer obliterasyon korkusunun roman için bir ivme olup olmadığını merak ediyorum. Ancak, çok eski bile olsa, bugün şaşırtıcı derecede alakalı. Şiddetle tavsiye edilir!

2020-01-11 16:01

negromova

bu gerçekten harika bir kitap ama kırmızı ringalara dikkat et

2020-01-06 01:35

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Beyaz Diş - Jack London okumak itibaren EasyFiles

4.5 mb. indir kitap

Beyaz Diş - Jack London indir itibaren OpenShare

5.6 mb. indir ücretsiz

Beyaz Diş - Jack London indir itibaren WeUpload

5.6 mb. okumak kitap

Beyaz Diş - Jack London indir itibaren LiquidFile

3.9 mb. indir

Beyaz Diş - Jack London İş Bankası Kültür Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Beyaz Diş - Jack London okumak içinde djvu

4.6 mb. indir DjVu

Beyaz Diş - Jack London indir içinde pdf

3.8 mb. indir pdf

Beyaz Diş - Jack London indir içinde odf

4.2 mb. indir ODF

Beyaz Diş - Jack London indir içinde epub

4.3 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Şaheser Şenşakrak Ve Gizli Gölet-Steve Voake

Yazar: İş Bankası Kültür Yayınları

Şaheser Şenşakrak Ve Gizli Gölet-Steve Voake Şaheser Şenşakrak Ve Gizli Gölet - Steve Voake “Neden gelip bizimle yüzmüyorsunuz?” dedi Dope. “Herkes ıslansın, neşe çoğalsın!” Şaheser ve hayvan arkadaşları, utangaç su samurlarını bulup onların fotoğr...

Erzurum Yolculuğu

Yazar: İş Bankası Kültür Yayınları

Erzurum Yolculuğu Erzurum Yolculuğu, Puşkin'in çok yönlü zekasının, kültürünün ışıltılarıyla parlayan bir yapıtır. Kafkas doğası betimlerinin, yılar sonra, bir başka büyük yazarı, Maksim Gorki'yi etkilemiş olduğu rahatça söylenebilir. Savaş alanı ...

Alavara

Yazar: İş Bankası Kültür Yayınları

Bana Bir Varmış… de! Bir Varmış Bir Yokmuş… deme! İçime dokunuyor…....