Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) Artesia ücretsiz indir

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) Artesia ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Artesia Pa8W Klavye (Tuş Hasasiyetli Taşınabilir Piyano) Portatiflik Hiç Bu Kadar İyi Hisedilmedi! Pa-8W Sahip Olduğu Dinamik Ağırlık Tuş Sistemi İle En Hasas Piyanistleri Bad blood Mutlu Ederek Bize Mükemel Bir Çalınabilirlik Sunar. Zengin 3’Lü Bed Özeliği, Lofty Piano Stereo Ve Akustik Kuyruklu Piyano Seslerini İçerisinde Barındırmaktadır. Açıklama Artesia 8 Tuş Pa-8W Portatif Piyano, Sizi Sadece Seslerine Değil , Çalınabilirliğine Ve Hafifliğine De Hayran Bırakacak! Pa-8W Sahip Olduğu Dinamik Ağırlık Tuş Sistemi İle En Hasas Piyanistleri Bad blood Mutlu Ederek Bize Mükemel Bir Çalınabilirlik Sunar. 3 Katmanlı Ses Ve Lofty Piyano Sesi Yalnızca Tok Değil Aynı Zamanda Çok Da Canlıdır! İlave 3D Stereo Enstruman Seslerini Bu Modelere En Doğal Hisiyat Ve Sesleri Performanslarınızda Kulanmanız İçin Ekledik. Bu Tarz Sesler Ve Bu Seslerin Veren Sistem Portatif Piyanolarda Çok Nadir Bulunmaktadır Ve Asla Bu Fiyatlarda Değildir. Artesia Pa-8W Kompakt Kasasında Dahili Olarak Dinamik Stereo Ses Sistemi, Usb/Mıdı Bağlantısı Ve Birçok Dahili Performans Özeliği Sunmaktadır. İhtiyaç Duyabileceğiniz Bütün Bağlantı Portlarına, İpad Uyumluluğuna , Ödül Sahibi "Piano Maestro" Uygulaması Ve 30 Şarkısı Da Dahil Olmak Üzere Bütün Heyecan Verici İpad Uygulamalarını Kulanmanızı Sağlar. Pa-8W Sizin Evde, Stüdyoda, Sahnede Ya Da Seyahate İhtiyacınız Olan Bütün İhtiyaçlarınızı Karşılayacak. Özelikleri Ağırlıklı Yaylı Sistem İle Immensity Bir Synth Klavyeden Daha Ağır Ama Bir Çekiç Aksiyonlu Piyanodan Daha Konforlu Bir Hisiyat Sunar. 3 Ses Çalınabilen Katmanlama Özeliği İle Dahili Hoparlörleri Sayesinde Gerçek Piyano Seslerini Kulanabilirsiniz! Kompakt Ve 8. 6 Kilogram Ağırlığındaki Hafif Gövdesi İle Kolay Bir Kulanım Sunar! Klavye: Tuş Hasasiyetli 8 Tuş Sesler: 6 Ses Kapasiteli Katmanlı Akustik Enstruman Sesleri Çok Seslilik: 64 Notaya Kadar Efektli Ses İmkanı Kontrol Paneli: Master Total, Demo, Reverb, Chorus, Metronom Ses Kontroleri: Katman Açma/Kapama, Katman Ses Seviyesi, Tuş Hasasiyeti, Akort. Tuş Hasasiyeti: Yumuşak, Normal, Sert, Ayarlanmış Olmak Üzere 4 Kademeli Metronome: Açma/Kapama, Ses Seviyesi, Hız/Zaman Ayarı Meter Aralığı 40-240 Bpm Pedal Tepkisi: Sustain Efektler: Reverb, Chorus Demo Şarkılar: 12 Demo Şarkı Mıdı: 1-16 Kanal, Lokal Olarak On/Of Bağlantılar: Usb, Pedal, Ceil Away L/R, Phones Ölçüler: 139Cm TAG 3 Cm TAG 16 Cm Ağırlık: 8. 6 Kg Hafif Ağırlık.

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) Artesia kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 1.219,00 TL

Kitap eleştirileri

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano)

marielavaldes

Not one of her best books, but still a page turner and once again, the person I thought did it, didn't, which I LOVE!

2023-07-24 22:17

antoniodanna

Yıllar sonra, bu kitap beni rahatsız ediyor. Kesinlikle şaşırtıcı, bazen ortaya koyduğu duygular sonsuza kadar atmak istemenize rağmen, onu yıkamazsınız. Kingsolver'ın başyapıtı, sizi iyi tanımlanmış karakterlerle farklı bir dünyaya taşır. Bakış açısı ile nasıl oynadığı ustaca. Sonun kaçınılmaz bir etkisi var ve yine de, bunun boyunca trajik bir şekilde bitmeyeceğini umuyorsunuz. Okunmalı.

2020-01-16 13:03

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) okumak itibaren EasyFiles

3.5 mb. indir kitap

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) indir itibaren OpenShare

5.7 mb. indir ücretsiz

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) indir itibaren WeUpload

4.6 mb. okumak kitap

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) indir itibaren LiquidFile

3.2 mb. indir

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) Artesia kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) okumak içinde djvu

5.2 mb. indir DjVu

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) indir içinde pdf

4.9 mb. indir pdf

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) indir içinde odf

5.9 mb. indir ODF

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano) indir içinde epub

4.7 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Artesia Pa88W Klavye (Tuş Hassasiyetli Taşınabilir Piyano)

Yazar: Artesia

Artesia Pa8W Klavye (Tuş Hasasiyetli Taşınabilir Piyano) Portatiflik Hiç Bu Kadar İyi Hisedilmedi! Pa-8W Sahip Olduğu Dinamik Ağırlık Tuş Sistemi İle En Hasas Piyanistleri Bile Mutlu Ederek Bize Mükemel Bir Çalınabilirlik Sunar. Zengin 3’Lü Layer Ö...