7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın Hayykitap ücretsiz indir

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın Hayykitap ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

7'lair 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın Dünyada hiçbir gerçek saklı kalmaz. Üstü ne kadar örtülürse örtülsün, halkın kolayca ulaşabileceği, ucuz ve basit tedavilerin kimi zaman servet harcanan pahalı ve karmaşık tedavilerden etkili olabildiği gerçeği gibi… Hastalıkların önlenmesi ve tedavisinde besin unsurlarını kulandığım Taş Devri Diyeti kitabımın gördüğü büyük ilgi artık “statükocu tıp masaları” yerine gerçekleri duymak istediğimizi gösteriyor. Ne de olsa Taş Devri Diyeti’ni tabiat oeuvre yazmış, diyet diktatörleri değil! Ben akşam başımı yastığa koyduğumda huzurla uyuyabilmek için bilgimle ve vicdanımla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Yeni konu başlıklarıyla genişleterek yeniden kaleme aldığım 7’lair 70’e Taş Devri Diyeti kitabının tıp öğrencilerinden diyetisyenlere, hastalardan hekimlere birçok insanın başvuru kaynağı olmasını umuyorum. Tüm okurlarıma, hastalarına kitabımı tavsiye eden ve önerileriyle kitabı zenginleştiren hekim arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen basın mensuplarına ne kadar teşekür etsem az. 30 yılı aşkın hekimlik hayatımda bana en güzel hediyeyi verdiniz… Sağlıcakla kalın. Guardian. Dr. Ahmet Aydın.

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın Hayykitap kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: HAYYKİTAP
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 38,00 TL

Kitap eleştirileri

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın

vahidkhodadadi

Beni tanıyan çoğu insan bu kitabı okuduğumda ve hatta beğenmeme şaşırırdı. Bir kapak ceketi veya kitabın arkasını okuyorsam ve kitabın melekler veya Yahudi-Hıristiyanlıkla ilgili bir şey olduğunu söylüyorsam; sonra, onu geri koyacağım ve Veba gibi önleyeceğim (ancak Hush, Hush ile bir istisna yapmıştım. Ama bir ARC'ydi ve bir daha konuşmayalım). Jeri Smith-Ready'ye hayran kaldığım WVMP Radyo dizisi aracılığıyla rastladım ve diğer çalışmalarını denememi düşündüm. Eyes of Crow'u gerçekten sevmedim, ama bu kitaptan gerçekten keyif aldım. Kitabın sevdiğim sersemliği var ve sahip olduğum zamanlarda neredeyse karanlık bir mizah duygusu var. Çocukken hatırladığım sıradan Yahudi-Hristiyanlığı almıyor (babam, Touched By An Angel'ı ve bu kalibredeki diğer şovları severdi). Aslında, kitapta üzerinde çok fazla çıkarım yoktu, diye düşündüm.

2020-01-23 20:51

37461395398cc

Bu benim için zor bir kitaptı. 3 1/2 Yıldız yapabileceğini düşünüyorum. Olduğu gibi, hikayenin yaratıcı ve eğlenceli olduğunu düşündüm ve 12 yaşında olsaydım, muhtemelen 5 yıldız verirdim. Yani bir çocuk okuyucu için, bu yine de harika bir kitap olurdu. Benim 32 yaşındaki kendini karakter düzlüğü biraz hayal kırıklığına uğradım. Çok ilginç karakterler ve kitapta neyin eksik olduğunu anlamak uzun zaman aldı, ancak bence karakterlere biraz derinlik ve kraken ile biraz daha kapanma. Bu kadar korkunç bir şekilde sona erdiğinde kraken deneyiminin amacının ne olduğunu anlamak zordu. Her neyse, genç okuyucular için hala harika bir kitap. Yaratıcı ve esprili bir sesle anlattı.

2020-01-05 02:14

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın okumak itibaren EasyFiles

3.6 mb. indir kitap

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın indir itibaren OpenShare

4.5 mb. indir ücretsiz

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın indir itibaren WeUpload

3.9 mb. okumak kitap

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın indir itibaren LiquidFile

5.3 mb. indir

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın Hayykitap kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın okumak içinde djvu

5.3 mb. indir DjVu

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın indir içinde pdf

4.9 mb. indir pdf

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın indir içinde odf

3.9 mb. indir ODF

7'den 70'e Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın indir içinde epub

3.9 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Aşk Kalbin Duasıdır - Emre Tuncer

Yazar: Hayykitap

Sen ol, son ol, sonsuz ol! İlk aşkımsın! Sonran yok öncen kayıp. Olmadı değil, oldu başkaları ama senden sonra hepsi yok oldu. Sen, hatalarımın gösterdiği doğru, öncekilerin sürüklediği huzur yolusun. Gönlüme yağan sevda yağmurusun, her damlada şif...

Çoçuğunu Doğru Besle - M. Ender Saraç

Yazar: Hayykitap

Çoçuğunu Doğru Besle - M. Ender Saraç Çoçuğunu Doğru Besle - Dr. M. Ender Saraç İşte çocuğunun doğru beslenmesine önem veren ane babalar için eşsiz bir başucu kitabı! Dr. M. Ender Saraç hekimlik bilgisini ve yıların deneyimini ortaya koydu. Uzm. Dy...

Şifanın Şifresi-Dinçer Erdinç

Yazar: Hayykitap

Şifanın Şifresi-Dinçer Erdinç Şifanın Şifresi - Uzm. Dr. Dinçer Erdinç....