Unutma Beni-Lisa Genova Artemis Yayınları ücretsiz indir

Unutma Beni-Lisa Genova Artemis Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Unutma Beni-Lisa Genova Unutma Beni -  Lısa Genova Eli yaşındaki Alice Howland hayatıyla gurur duyuyordu. Harvard’da bilişsel psikoloji profesörüydü ve dilbilim alanında dünyaca tanınan bir uzmandı. Aynı zamanda başarılı bir eşi ve üç yetişkin çocuğu vardı. Ancak Alice, unutkanlığının artığını, aklının giderek karıştığını hisetmeye başlamıştı. Derken trajik bir teşhis hayatını geri dönüşü olmayacak şekilde değiştirdi. Etkileyici olduğu kadar rahatsız edici bir hikâye olan Unutma Beni, sizi Alzheimer hastalığının üzücü yolculuğuna çıkarıyor.   Akıl Oyunları kadar sarsıcı, Sıradan İnsanlar kadar unutulmaz bir eser. “Unutma Beni’yi okuduktan sonra içimden, yabancılarla dolu trende ayağa kalkıp bu kitabı almanız lazım, diye bağırmak geldi. ”- The Beantown Big blue marble “Herkese anlatılması gereken bir hikâye. ”- Brunonia Bary, New York Ages Çoksatarı Yazar LISA GENOVANew York Ages çoksatarlar listesine giren ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan kitapları bir buçuk milyondan fazla okura ulaşan LISA GENOVA, modern roman alanında özel bir yere sahip. Nöroloji bilimini ve insan ruhunu merkeze yerleştiren öyküleriyle tanınan yazar, ailesiyle birlikte Victorine Cod, Masachusets'de yaşıyor. Daha fazla bilgi için lisagenova. com adresini ziyaret edebilirsiniz.                                          .

Unutma Beni-Lisa Genova Artemis Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: ARTEMİS YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 20,00 TL

Kitap eleştirileri

Unutma Beni-Lisa Genova

ferdikinga

Finally read this one in December. Amazing and worthy of it's place in the sci-fi pantheon. Betrayal, poison, survival, royalty, evolution, biology, technology, succession, loyalty, revenge. It's basically a renaissance era drama that boarded a rocket ship deep into the future and crash landed into a galaxy with enormous desert-bound worms. Epic in scale and many years in the making. Grab the 40th anniversary edition and enjoy the account by the author’s son about his father’s ceaseless devotion to this work. It was Frank Herbert’s life’s work. And if feels like it. If you've only ever seen the movie, do your best to forget you've ever did and pick this one up.

2020-12-26 05:24

vanessavidale

Oh neden Zsadist gibi işkence gören kötü çocukları seviyorum? Lol o benim en sevdiğim kardeşim. Hikayesini sevdim ve tekrar tekrar okuyacak :)

2020-01-28 13:13

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Unutma Beni-Lisa Genova okumak itibaren EasyFiles

5.4 mb. indir kitap

Unutma Beni-Lisa Genova indir itibaren OpenShare

5.1 mb. indir ücretsiz

Unutma Beni-Lisa Genova indir itibaren WeUpload

5.7 mb. okumak kitap

Unutma Beni-Lisa Genova indir itibaren LiquidFile

5.7 mb. indir

Unutma Beni-Lisa Genova Artemis Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Unutma Beni-Lisa Genova okumak içinde djvu

5.1 mb. indir DjVu

Unutma Beni-Lisa Genova indir içinde pdf

5.3 mb. indir pdf

Unutma Beni-Lisa Genova indir içinde odf

4.4 mb. indir ODF

Unutma Beni-Lisa Genova indir içinde epub

3.7 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Cam Ev - Rachel Caine

Yazar: Artemis Yayınları

Cam Ev - Rachel Caine Morganvile acayip karakterlerle dolu küçük bir üniversite kasabası. Fakat güneş batıktan sonra kötüler dışarı çıkıyor. Çünkü Morganvile’de, en karanlık gölgelerin ardında pusuya yatmış bekleyen bir şeytan var -bu öyle bir şey...

Çığlık Sokağı: İskelet Kafatası

Yazar: Artemis Yayınları

...

Şeytanın Gelini-Stephanie Laurens

Yazar: Artemis Yayınları

Şeytanın Gelini-Stephanie Laurens "Hisetirdikleri, nefeslerimizi kesiyor. Aşk sahneleri karşı konulmaz. Laurens'ın hikayeleri parlıyor. " -Reporters Wekly- HARDIHOOD, rüyalarının erkeği miydi? Melek kılığında bir şeytan mıydı yoksa?  Cynst...