Türkiyenin İlahiyat Sorunu Beyan Yayınları ücretsiz indir

Türkiyenin İlahiyat Sorunu Beyan Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Türkiyenin İlahiyat Sorunu Din öğretiminin nasıl yapılması gerektiği hususu ve bu alandaki sorunlar, sık sık gündeme gelmekte, konuyla ilgili toplantılar ve çalışmalar yapılmaktadır. Bütün bu çalışmalar göstermektedir ki sağlıklı din öğretiminin cidi bir şekilde ele alınması elzemdir. Bu sebeple, din öğretimi meselesiyle ilgili cidi çalışmalara ihtiyacımız vardır. Elinizdeki kitap, ilahiyat eğitimi almış bir tarihçinin meseleye bakışını kısaca ortaya koymaktadır. Yüksek din öğretiminin sorunlarının burada ortaya konan başlıklardan çok daha derin bir mesele olduğunda şüphe yoktur. Öncelikle din öğretimi, gelenek ile modern eğitim arasında sıkışıp kalmıştır. Geleneksel eğitimin karşı karşıya kaldığı yasal yasak engeli, bugün cidi anlamda uygulanmasa da buralarda verilen eğitimin niteliği ve okuyanlar açısından sonuçlarının alınamaması önemli görünmektedir. Modern usulde yapılan ve yasal kabul edilen eğitimin ise hem müfredat, hem de beklentileri karşılaması açısından cidi sorunları olduğu bir gerçektir. Esasen Türk eğitim sistemindeki genel sorunların Yüksek Din Öğretimi için de söz konusu olduğunu söylemek yanlış değildir.

Türkiyenin İlahiyat Sorunu Beyan Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 12,00 TL

Kitap eleştirileri

Türkiyenin İlahiyat Sorunu

obe_

**Book club members, beware of spoilers!*** I was so grateful when this stupid, spoiled American couldn't choose when to see her kids becuase something finally happened to her. It made the 130 pages of crap I had to read beforehand mean something. But then I continued to be disappointed. Two of the biggest problems in the Middle East are its treatment of women and its reliance on nepotism. She was dumb enough to let her children be taken to Palestine and hadn't bothered to educate herself on her (lack of) rights, especially in family law. But then, she relies on nepotism to secure a job, talk to elite Palestinian women (an oxymoron?), and eventually calls on her US cabinet minister cousin (Donna Shalala) to get her kids out when the intifada starts. Obviously the nepotism didn't bother her. I would like to know more about her father, mostly because I want to know more about the unregulated insurance he did time for and how much of that money went to support his jet-setting brat. It was hard to feel sorry for her when her resources were cut off by his prison sentence. However, I don't want to be too negative here. I did get some things out of this book, which are leads on books about Suha Arafat (wife of Yasar), Raymonda Tamil (Suha's mom), and Toujan al-Faisal (Jordanian activist and almost convicted apostate). Along with The Caged Virgin and The Nine Parts of Desire and A Thousand Splendid Suns, they might make a more compelling statement about women in Islam and why they need to rebel. Also, I'd like to give the author credit for not making her kids part of a tit-for-tat battle with their father. She was very atuned to politics of divorce and did a great favor to her children by not dragging them into such a mire.

2023-06-11 02:05

guimariaano

A mesmerizing, poignant, life affirming read! CROSS CURRENTS will leave you with a thankfulness for your life and an awareness of the global tragedies that can pound us without warning. To one day be leading an idyllic and carefree life then to be thrown into a maelstrom of tragedy the next is a reminder to us all just how precious life is. Just how precarious our situations can be. Never take anything for granted because that very thing could disappear in the blink of an eye. Be thankful people, oh so very thankful for what you have in life because the uncertainty of the unknown lurks just beyond your periphery vision. To have it all one minute and lose it all the next is a reminder to live today like it was your last because tonight or tomorrow may just be that - your last! John Shors has penned a beautiful story of family, love, and the tragedy that befalls not only this family but millions of others. A chilling reality check for us all, don't miss this one! (Preview copy courtesy of John Shors)

2023-01-07 07:32

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Türkiyenin İlahiyat Sorunu okumak itibaren EasyFiles

3.5 mb. indir kitap

Türkiyenin İlahiyat Sorunu indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Türkiyenin İlahiyat Sorunu indir itibaren WeUpload

3.1 mb. okumak kitap

Türkiyenin İlahiyat Sorunu indir itibaren LiquidFile

4.9 mb. indir

Türkiyenin İlahiyat Sorunu Beyan Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Türkiyenin İlahiyat Sorunu okumak içinde djvu

4.6 mb. indir DjVu

Türkiyenin İlahiyat Sorunu indir içinde pdf

3.2 mb. indir pdf

Türkiyenin İlahiyat Sorunu indir içinde odf

5.5 mb. indir ODF

Türkiyenin İlahiyat Sorunu indir içinde epub

4.5 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Abbasiler Dönemi

Yazar: Beyan Yayınları

Abasiler Dönemi Abasiler Dönemi - İhsan Süreya Sırma Abasiler, İslam Tarihi içinde uzun bir dönemi kapsadığı gibi, cereyan promised land hadiseler açısından government oldukça büyük bir öneme haizdir. Abasoğularının İslam devlet başkanlığını E...

Siyer

Yazar: Beyan Yayınları

...

Mehmed Akif'E Armağan (Ciltli)-Mehmed Akif

Yazar: Beyan Yayınları

Mehmed Akif'E Armağan (Ciltli)-Mehmed Akif Mehmet Akif’in iki büyük eseri vardır, biri Safahat diğeri hayatı. İlkinde tüm şirleri bir aradadır, diğerinde bu şirleri ve daha fazlasını içinde taşıyan onurlu bir hayat. Mehmet Akif’e Armağan, Akif’i h...