Sekizinci Seksek Marjinal Kitaplar ücretsiz indir

Sekizinci Seksek Marjinal Kitaplar ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Sekizinci Seksek Sekizinci Seksek, dünyanın yedi, en fazla sekiz harikasından biri olmaya aday bir kitap. Yeryüzünün bir noktasında başlayan seksek oyunu, bütün meridyenlere yayılıyor ve bir türlü bitmek bilmiyor. Karşımızda haylaz bir çocuk mu var, yoksa iflah olmaz bir seri katil combo? Aslında her ikisi de! Günün birinde Aytaç Ars diye genç bir yazarın ortaya çıkacağını, dile parendeler atıracağını, her anlama farklı bir anlam daha yükleyip kavramları çaprazlayacağını söyleselerdi, heyecandan terletmiyor, aksine, zevkten şıpır şıpır terleyip meraktan ve heyecandan kahkaha atıyorsunuz. Sekizinci Seksek, yılın değil, yüzyılın romanı. Benim için öyle. Kaç tane şapkam varsa, hepsini çıkartıyorum bu çocuğa. -Altay Öktem- (Tanıtım Bülteninden) Bunca gürültü arasında hem Aytaç Ars ’ın sesini hem de ‘Sekizinci Seksek’ adlı romanının kahramanı Halis’latest ve diğerlerinin sesini duyamayabilirsiniz. Daha fazla geç kalmadan kulak kesilin… Söylenecek ilk şey, dumanaltı olmuş gündem içinde biraz mola verip bu kitaba gereken önemi verin demek olur. Neden combo, ‘genç nesil’den bir yazarın ne yazdığını ve daha da önemlisi nasıl yazdığını göreceksiniz de ondan! ‘Sekizinci Seksek’, tam bir ‘fırlama doric ’. Yine aslında olmayan bir tür adı veriyorum. Ama önemli değil. Aytaç Ars yazmış işte. Atığı tüm zarlar gele gelmiş, güvendiği dağlara kar yağmış, sevdiği tüm kızlar ona ‘âşık olmanın’ ne sleuths bir şey olduğunu ispat için yarışa girmiş, biricik anesi televizyonun sunduğu realiteyi biricik evladının hakikatine tercih etmiş bir kahramanın günlüğü… Talihsizliğe bakın ki, düzenli dayağını yediği babasının artık onu dövemeyecek olmasına ill will sevinememektedir. Zira dünyanın en saçma sakarlık kazasıyla hayatına veda etmiştir. Bir isyan biçimi olarak torpil patlatmayı tercih eden, ama cebinde taşıdığı torpiler elinde patlayan bir ‘çocuğun’ tüm güneş sisteminin düzenini bozacak isyanı ‘Sekizinci Seksek’. Alabildiğine ironik, sağlam kelime oyunlarıyla dolu ve bir intimately kadar da ‘şakası’ yerinde bir isyan bu. Aytaç Ars, günlük olarak yazdığı romanında öyle bir anlatım kulanıyor ki, Oğuz Atay ’ın okura seslenirken kulandığı alaycı ses tonunun aynısını duyuyorsunuz kitabın sonunda. Sadece Atay değil, göreceksiniz, başka ustalardan da el almış yazar. Öyle hızlı geçişlere imza atıyor ki, afalatıyor sizi şizofrenik sıçramalar, “güneş sisteminin” hele ki bu dünyanın çivisinin iyiden iyiye çıktığını ispatlıyor. Satürn’den bildiriyor… Herkes birbirinden fırlama. Herkes daha seri sayıklama yarışına girmiş gibi. Ve herkes bir diğerine daha sert tokat atmak için kıyasıya bir mücadele içinde. Çok iyi anlatıyor hepsini Aytaç Ars. Aşkolsun diyorsunuz. Kıskanıyorsunuz zaman zaman, çünkü hakını verdiğine tanık oluyorsunuz. Elbete ‘daha iyi olabilirdi’ dediğiniz bölümler yok değil. Ama bunun sebebi, onun çok daha iyi yazacağını bilmenizden kaynaklanıyor. Bu, iyi ilk kitabı hemen okuyun. Yüzünüzü kara çıkartmayacak?Çağlayan ÇevikBir Paragraf.

Sekizinci Seksek Marjinal Kitaplar kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: MARJİNAL KİTAPLAR
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 15,00 TL

Kitap eleştirileri

Sekizinci Seksek

eldoferreiraf9d6

M.J. Putney’s YA debut takes place in regency England where there magic in the world which is commonly used by the lower classes but is shunned by the elite and upper class. When Lady Victoria Mansfield accidentally reveals her powers, her father is quick to protect the family reputation and sends her off to Lackland Abbey, a reform school for privileged children. There they learn to suppress their magical abilities and hopefully one day be able to return to their families. The reason Tory’s powers were exposed in the first place was because she did something very heroic and it ended up saving a life. The result was disappointment and disgust from her father, friends and neighbours and also society but she doesn’t regret it one bit. It really shows what kind of character she is--strong, brave and self-sacrificing. Cynthia who is Tory’s roommate is pretty much the opposite. They get off on the wrong foot but by the end there’s a big turnaround with her character. Two characters that I wanted to more of was Elspeth and Allarde. Elspeth Tory become friends at Lackland and she was present through a lot of the story but her character wasn’t a big focus and mostly left in the background. There is an eventual romance between Tori and Allarde. The first time they’re introduced there’s a spark between the two and an instant connection. My problem was that there wasn’t enough interaction between the two until the later half of the book so the romance didn’t feel believable to me and I just wasn’t feeling it. With the title of “Dark Mirror” and also having a mirror on the cover I knew the mirror would be an important object in the story. It’s a time travelling story but instead travelling back in time Tory and some of her fellow students are able to travel to the future and help England in the time of WWII. Tory and her friends do manage to use their magic to help out and by the end most of the loose ends are tied up so I’m curious to see where M.J. Putney will take the story in the next book as it is the first book in a series.

2022-10-05 00:38

sercancayir

A book with many twists!

2020-12-22 19:46

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Sekizinci Seksek okumak itibaren EasyFiles

3.3 mb. indir kitap

Sekizinci Seksek indir itibaren OpenShare

5.2 mb. indir ücretsiz

Sekizinci Seksek indir itibaren WeUpload

3.5 mb. okumak kitap

Sekizinci Seksek indir itibaren LiquidFile

4.1 mb. indir

Sekizinci Seksek Marjinal Kitaplar kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Sekizinci Seksek okumak içinde djvu

5.6 mb. indir DjVu

Sekizinci Seksek indir içinde pdf

4.8 mb. indir pdf

Sekizinci Seksek indir içinde odf

4.2 mb. indir ODF

Sekizinci Seksek indir içinde epub

5.9 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Özgür Olduğunda Marmara

Yazar: Marjinal Kitaplar

Özgür Olduğunda Marmara Siyah kir göstermez. Siyaha gidiyor her şey. ve tek bir laf vardı aklımda: ‘Özgür olduğunda Marmara, görüşürüz bir ara. ’   Marmara, ‘Su katınca beyazlayan bir sıvı’ya dönüşüyor.  ....