Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme Veri Medikal Yayıncılık ücretsiz indir

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme Veri Medikal Yayıncılık ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme 12 kitaptan oluşan Doğrudan Tanı Serisi radyolojinin tüm uzmanlık alanlarını kapsar. Bir radyolog olarak günlük uygulamalarınızda karşılaştığınız tipik vaka örneklerinin tümünü içerir. Her bir grass ya da hastalık için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri bu seride bulabilirsiniz. Radyolojide Doğrudan Tanı: Tanımlamalar, Epidemiyoloji, Etiyoloji ve ve Görüntüleme Bulguları Tipik Prezentasyon, Tedavi Seçenekleri, Seyir ve Prognoz Ayırıcı Tanı, İpuçları-Tuzaklar ve Anahtar Kaynaklar hepsi yüksek-kalitede tanısal görüntüler ile bir arada Muhteşem bir şekilde organize edilmiş bir kaynak arayan uzman, asistan ya da sınavlara hazırlanmakta olan öğrenciler: Doğrudan Tanı Serisi sizler için en verimli seçenektir. Radyolojide Doğrudan Tanı serisinin diğer kitapları: Beyin Görüntüleme Kalp Görüntüleme Meme Görüntüleme Vasküler Görüntüleme Toraks Görüntüleme Gastrointestinal Görüntüleme Spinal Görüntüleme Baş ve Boyun Görüntüleme Kas-İskelet Görüntüleme Pediatri Görüntüleme Girişimsel Radyoloji Görüntüleme Ürogenital Görüntüleme.

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme Veri Medikal Yayıncılık kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 54,00 TL

Kitap eleştirileri

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme

gilkopel

I made my bookclub read this senior year high school. It is pretty fabulous. There's a lot of theater and fable involved.

2020-01-31 22:36

damyjulien

Basım: 2001, Groundwood Books Yaş: 9-12 Parvana, ailesiyle birlikte Afganistan'ın Taliban kontrolündeki Kabil'de yaşayan 11 yaşında bir kız. Resmi olarak iyi eğitimli ve eğitimli Parvana ve ailesi, iki kız kardeşi ve erkek kardeşi şimdi bombalanan bir odada yaşıyor. Sadece babası dışarı çıkıp eşyalarını yiyecek almak için satabilir. Sanki işler yeterince kötü değilmiş gibi, Parvana’nın babası tutuklanır ve sebepsiz yere hapse gönderilir. Şimdi dışarı çıkmak ve ailenin yemek ve hayatta kalmak için para kazanmak Parvana'ya kalmış. Böylece annesi saçlarını keser ve kendini bir erkek çocuk olarak gizlemek için ölü kardeşinin kıyafetlerini giyer. Ellis, kitabı Taliban rejimi altında katlanmak zorunda oldukları vahşeti ortaya çıkarırken genç gençlere hitap edecek karakterlerle yazıyor. Parvana, yaşındaki bir çocuk için inanılmaz bir cesaret ve cesaret gösterir. Çocukların bu tür sıkıntılarda neler yapabileceği şaşırtıcı. Bu, çocukların dünyanın diğer bölgelerindeki koşullar ve insanların nelere dayanması gerektiği ve burada sahip olduğumuz özgürlükleri ve fırsatları takdir etmeleri için harika bir kitap. Bugün 21. yüzyılda kadınlara böyle bir baskı uygulanıyor olması inanılmaz. Para satmak için vücut kemiklerini kazmak, eşlerine yanlış bacakları satmak çünkü onlara ihtiyaç duymayacakları için: bunlar ele alınan travmalardan sadece birkaçı. Ama bu çok ilgi çekici hikayede de kahkaha ve umut var.

2020-01-14 01:36

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme okumak itibaren EasyFiles

3.3 mb. indir kitap

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme indir itibaren OpenShare

5.7 mb. indir ücretsiz

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme indir itibaren WeUpload

5.3 mb. okumak kitap

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme indir itibaren LiquidFile

4.5 mb. indir

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme Veri Medikal Yayıncılık kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme okumak içinde djvu

5.1 mb. indir DjVu

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme indir içinde pdf

3.2 mb. indir pdf

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme indir içinde odf

3.9 mb. indir ODF

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme indir içinde epub

4.1 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Oküler Travma

Yazar: Veri Medikal Yayıncılık

Oküler Travma Her çeşit göz yaralanmasını en etkili şekilde tedavi edin! Korneal yabancı cisimlerden hifemaya ya da açık glob yaralanmalarına kadar karşılaşabileceğiniz hemen tüm travmatik göz yaralanmalarını güvenle değerlendirerek tedavi edebilir...

Kornea - Özet Klinik Oftalmoloji ve Renkli Atlası

Yazar: Veri Medikal Yayıncılık

...

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme

Yazar: Veri Medikal Yayıncılık

Radyolojide Doğrudan Tanı Pediatrik Görüntüleme 12 kitaptan oluşan Doğrudan Tanı Serisi radyolojinin tüm uzmanlık alanlarını kapsar. Bir radyolog olarak günlük uygulamalarınızda karşılaştığınız tipik vaka örneklerinin tümünü içerir. Her bir durum y...