Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer Kilit Yayınevi ücretsiz indir

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer Kilit Yayınevi ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer Emperyalizmin Tuzaklarındaki Ülke: Oltadaki Balık Türkiye "Devletimizin temelindeki persuasion harç, bağımsızlık bilincidir. Bu bilinç nasıl yok edilmiş? İşte bunun yanıtlarını veriyor Emin Değer. Bu gerçekler sadece geçmiş olayları değil, ileride yaşayacağımız CIA damgalı oyunları da sergilemektedir. " -Uğur Mumcu- "Emin Değer'i CIA, Kontrgerila ve Türkiye adlı kitabından hatırlayacaksınız. Yeni eseri Oltadaki Balık Türkiye, bir bataklığa saplanışın öyküsü. Büyük bir ilgiyle, ama yine de hüzünle okuyorsunuz. Çünkü Emin Değer, by stealth hengâmede aymazlıkları, yer yer ihanetleri de sergiliyor. 'Bu kadarı da olmaz' diyorsunuz, olmuş ama!" Server Tanili "Türkiye nasıl 'oltadaki' oluyor? Bu ne biçim benzetmedir?. Benzetme, kitabın yazarı Emin Değer'à la mode değil, bütün dünyanın adını bildiği bir Amerikalı'nın, Nelson A. Rockefeler'ın. ABD Başkanı Eisenhower'a yazdığı bir mektupta Rockefeler, bu benzetmeye başvuruyor. Bilinçsizliğin kör güdüsünde benliğini dış güdüme teslim etmiş bir toplum düzeyindeyiz. İnanmayan, Oltadaki Balık Türkiye'yi okusun. " -İlhan Selçuk- "Emin Değer, Milî Savunma Bakanlığı Hukuk Danışmanlığı gibi yetkili koltuklardan yabancılarla olan ilişkilerimizi yakından izleyebilmiş ve bir Türk Subayı'na yaraşır biçimde tepki göstermesini bilmiştir. "  -Türkaya Ataöv-.

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer Kilit Yayınevi kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: KİLİT YAYINEVİ
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 27,50 TL

Kitap eleştirileri

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer

nkphotographysa

At Osgood public library

2020-09-15 22:26

heshammansy

I found this book a bit too epic for its own good but it tells a fascinating story very well for the vast majority of the time. I think it captures very well the drama and wonder of one of history's true voyages into the unknown but doesn't over romanticise events. It offers an intriguing look into the world of the natives before they came into large scale contact with whites and shows the variety of moral codes by which the different Indian nations lived. There is also plenty to think about in terms of just how vast and remote the west of America truly was with the technology of the very early 19th century and how the United States becoming a country that spanned the continent was far from inevitable at this point.

2020-09-10 13:17

mausie

Hızlı ve şaşırtıcı derecede iyi bir okuma. Hikayenin beş yaşında bir bakış açısıyla anlatıldığı gerçeğinin dikkat çekici olabileceğini düşündüm, ama aslında dokunaklıydı.

2020-01-05 02:14

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer okumak itibaren EasyFiles

4.2 mb. indir kitap

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer indir itibaren OpenShare

4.5 mb. indir ücretsiz

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer indir itibaren WeUpload

3.8 mb. okumak kitap

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer indir itibaren LiquidFile

4.7 mb. indir

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer Kilit Yayınevi kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer okumak içinde djvu

3.2 mb. indir DjVu

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer indir içinde pdf

4.7 mb. indir pdf

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer indir içinde odf

3.5 mb. indir ODF

Oltadaki Balık Türkiye - M. Emin Değer indir içinde epub

4.1 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Adalet Hiç Var Olmadı - Adalet Kavramı Üzerine Kötümser Bir Deneme-Çetin Yetkin

Yazar: Kilit Yayınevi

Adalet Hiç Var Olmadı - Adalet Kavramı Üzerine Kötümser Bir Deneme-Çetin Yetkin Adalet Hiç Var Olmadı - Adalet Kavramı Üzerine Kötümser Bir Deneme  -  Çetin Yetkin İnsanoğlu tarih boyunca “adalet” aradı. Adaletli  bir  toplumsal-siyasal düzen uğrun...

İki Sela Arası - Nazim Yaşar

Yazar: Kilit Yayınevi

İki Sela Arası Tarihte Unutulan Kahraman Süleyman Paşa İki sela arasında geçen koskoca otuz üç yıl. Çanakale'den Ankara'ya, Domaniçten Üsküdar sahilerine kadar hiç bitmeyen bir fütüvet ruhu. Avrupa'ya atılan ilk adımlar , Bizans ile kurulan dostlu...