Mutlu Çocuk Arkadaş Yayınları ücretsiz indir

Mutlu Çocuk Arkadaş Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Mutlu Çocuk “Mutlu ve kendinden emin çocuklar yetiştirmek için bilmeniz gereken her şey” Mutlu Çocuk, ane-baba olarak üzerinize düşen role olumlu bir pencereden bakmanız için sizi yüreklendiren bir olumlu ebeveynlik kitabıdır. Ebeveyn olmak, dünyayı çocuğunuzun gözüyle görmenizi ya da çocuğunuzun bir sonraki aşamada neler öğrenmesi gerektiğini kendiliğinden bilmenizi sağlamayacaktır. Bütün bunları öğrenmeye hazır olduğunuz doğru, fakat ihtiyacınız olan bilgilere henüz sahip değilsiniz. Mutlu Çocuk’ta, klinik psikiyatr Linda Blair çocuğunuzun gelişiminin her aşamasında duygusal, davranışsal ve fiziksel olarak yaşadıklarını anlatırken, edindiğiniz bilgileri çocuğunuzun kendine güvenini geliştirmek, onunla etkin bir şekilde iletişim kurmak ve sıklıkla ortaya çıkan sorunlarla baş etmek için nasıl kulanacağınızı açıklıyor. Blair bu kitapta çocukların gelişim sürecini yaşlara değil, dönemlere göre ele alıyor. Bu doğrultuda kitap üç kısımdan oluşmakta: Bebeklik, Okul Öncesi ve Okula Başlangıç. Bu üç dönemde çocuk psikolojisinin ortaya çıkardığı gerçeklerlerden bahsediliyor, ardından olumlu gelişimi desteklemek için ane-babaların yapabilecekleri anlatılıyor ve en son olarak da ortaya çıkan sorunlar karşısında yapılabilecekler üzerine tavsiyeler veriliyor. Bebeğinizin doğumundan yedi yaşına kadarki dönemini kapsayan bu değerli kitap, mutlu, yaşama ve öğrenme hevesiyle dolu, kendine güvenen çocuklar yetiştirmek için pratik, uygulanabilir ve gerçekçi önerilerde bulunuyor. Eğer senelerin bilgi birikimine sahip bir yazarın kaleminden çıkmış, teorik bilgiyi günlük uygulamalarla birleştiren açık ve sade bir dile yazılmış bir kitap arıyorsanız, o kitabı şu anda elinizde tutmaktasınız.

Mutlu Çocuk Arkadaş Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: ARKADAŞ YAYINEVİ
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 18,00 TL

Kitap eleştirileri

Mutlu Çocuk

lucky_fox

10/10

2022-11-14 14:01

floppykat

Couldn't get through it. And I rarely abandon a book.

2022-10-01 10:37

davidegianese

Fairly completxly woven story of the inmates of a Maine orphanage, there Dr. Larch delivers babies and mothers. You get an orphan or an abortion. He raises one boy, Homer Wells, to be an obstetrician, even though the boy gets no medical degrees. Homer leaves with a couple his age and falls in love. He's gone for almost twenty years, dealing with his song and the people he loves, before finally returning to the orphanage to take over "the Lord's work". Deals with who makes the rules (everyone for themselves) and breaking them.

2020-09-08 19:12

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Mutlu Çocuk okumak itibaren EasyFiles

4.6 mb. indir kitap

Mutlu Çocuk indir itibaren OpenShare

3.5 mb. indir ücretsiz

Mutlu Çocuk indir itibaren WeUpload

5.3 mb. okumak kitap

Mutlu Çocuk indir itibaren LiquidFile

4.3 mb. indir

Mutlu Çocuk Arkadaş Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Mutlu Çocuk okumak içinde djvu

3.1 mb. indir DjVu

Mutlu Çocuk indir içinde pdf

5.8 mb. indir pdf

Mutlu Çocuk indir içinde odf

5.9 mb. indir ODF

Mutlu Çocuk indir içinde epub

4.9 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Çalınan Taç - Mark Twain

Yazar: Arkadaş Yayınları

...

Çocuklar Ve Gençler İçin Klasik Romanlar Seti (6 Kitap)

Yazar: Arkadaş Yayınları

Çocuklar Ve Gençler İçin Klasik Romanlar Seti (6 Kitap)....

Don Kişot

Yazar: Arkadaş Yayınları

Don Kişot 29 Eylül 1547’de Madrid yakınlarında bir kasabada doğdu. Yoksul bir sağlık memurunun yedi çocuğundan biriydi. Babasının işi dolayısıyla pek çok yolculuk yaptı. Madi nedenlerden ötürü eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. 1570’de İtalya...