Keşiş-Igor Stiks Dedalus Kitap ücretsiz indir

Keşiş-Igor Stiks Dedalus Kitap ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Keşiş-Igor Stiks Keşiş - Igor Stiks “Belki de acının yoruma ihtiyacı yoktu. Hem kalbinde zaten kök salmış olanı başkasının söküp götürmesi korkusundan daha normal ne olabilir? Eğer gelecek, bir kadının arzularına bağlıysa bunun anlamı belirsizlik değil midir?” Bir kadının arzularına bağlı olan bu cümlelerin bulunduğu romanda iki zaman var: İlki yirminci yüzyıl, diğeri ise Ortaçağ Avrupası. Günümüze yakın duran keşiş ile on altıncı yüzyılda yaşayan şair Enzo Streci. Anlatılan iki hikayenin arasında heyecanlı süreçte sıkışan okura benzer yazgılar, entrikalar ve ögeler tek çıkış yolu bırakıyor: Aşk. Ama aynı çözüm, karakterlerimizi sonlarını da hazırlıyor. Baştan söyleyeylim, bu romana Absolute ruler ve küçük kardeşi ile birlikte günün toplumsal vakıları da uğtramış. Tito da Igor Stiks, bu hikayede anlatıcının dilinden okuru aşkın ve büyük bir şatonun labirentlerinde dolaştırıyor, okuru da aynı yazgının içinde terk ediyor. İki Hikaye “Dvorac Şatosu” ile Igor Stiks, child yıların en önemli romancılarından, yaptığı az değil. Humanistic’ın dilini yeniden kuruyor. Avrupa okurunun artık yakından tanıdığı Stiks yazını, Türkçe’yle tanışmış oldu.

Keşiş-Igor Stiks Dedalus Kitap kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: DEDALUS KİTAP
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 14,00 TL

Kitap eleştirileri

Keşiş-Igor Stiks

mariongussi

You know you read an amazing book when after a week you still keep thinking about certain moments or feelings you experienced while reading it. Rothfuss has created both a world and characters that I want to be a part of and meet in person. The depth of the main character is as deep of a character as I've read and I know we've just scratched the surface. The decision on how to unfold the story is fantastic and the writing quality is a pleasure on the mind to read. I can see why both him and Sanderson are sweeping the fantasy world like a storm.

2020-09-11 21:00

victoria_prokopenko

TTBRMMWTRT. I've wanted to read Bolano for about 5 years, ever since my friend Jesse started telling me about him. Unfortunately, 5 years ago, none of his works were translated into English. Since 2003 there's been a trickle, but they've been hard to track down. Now there's a flood, so this should be easier.

2020-09-06 03:55

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Keşiş-Igor Stiks okumak itibaren EasyFiles

4.4 mb. indir kitap

Keşiş-Igor Stiks indir itibaren OpenShare

5.2 mb. indir ücretsiz

Keşiş-Igor Stiks indir itibaren WeUpload

5.6 mb. okumak kitap

Keşiş-Igor Stiks indir itibaren LiquidFile

3.9 mb. indir

Keşiş-Igor Stiks Dedalus Kitap kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Keşiş-Igor Stiks okumak içinde djvu

4.7 mb. indir DjVu

Keşiş-Igor Stiks indir içinde pdf

3.6 mb. indir pdf

Keşiş-Igor Stiks indir içinde odf

4.6 mb. indir ODF

Keşiş-Igor Stiks indir içinde epub

4.6 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Herşeyin Kısaca İzahı-Atila Ataman

Yazar: Dedalus Kitap

Herşeyin Kısaca İzahı-Atila Ataman Herşeyin Kısaca İzahı - Atila Ataman "İstanbul'dan gelen bir padişah vardı. Meleklerin at, horoz ya prosecutor boğa olduklarını, göğün altıncı katındaki bir tanesinin yetmiş bin başı olduğunu ve dünyanın mavi bir ...

Günümüz Öyküsü-Necip Tosun

Yazar: Dedalus Kitap

...

Ezeli Komedya: Elli Perdelik Destan-Atila Ataman

Yazar: Dedalus Kitap

Ezeli Komedya: Eli Perdelik Destan-Atila Ataman Ezeli Komedya: Eli Perdelik Destan - Atila Ataman Ezeli Komedya: Eli Perdelik Destan -Atila Ataman- Mermiler karanlıkta ışıklar saçarken yere yatmayı istemedi şeflerin dördüncüsü ışıkları seyretmek i...