İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç Derin Yayınları ücretsiz indir

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç Derin Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç Bu kitap, temel finansal bilgilerin amaçları ile birlikte kavranmasını amaçlayan, pratik çözüm ve uygulama yöntemlerini kapsayan bir yapıda, tüm yönetici ve yönetici adayları için hazırlanmıştır. Firma kararlarının sağlıklı bir şekilde verilebilmesi için yöneticilerin muhasebe ve finans bilgilerini kulanabilmeleri ve finansal bir bakış açısına sahip olmaları gerekir. Bu kitabın amacı, Okuyuculara  finansal bakış açısını kazandırmak ve temel muhasebe ve finans kavramları ile tanıştırmaktır. Bu kitabın içeriğinde , Finansal Tabloların Okunması, Finansal Göstergelerin Değerlendirilmesi, İşletme Performansının Değerlendirilmesi,  Planlama ve Bütçe Yönetimi, Yatırım Karar Teknikleri, Paranın Zaman Değeri , Fiyatlandırma-Maliyet İlişkisi, Satışta Başabaş Noktasının Belirlenmesi, Kar marjı  Uygulamaları,  Nakit Akışı , Satış Tahmin Yöntemleri, Satış Karlılık ve Verimlilik Analizleri, vb. konuları yeni Türk Ticaret Kanunu'nun kurumsal yönetime bakış açısı ışığında bütçelemeyle ilgili gerekliliklerini de göreceksiniz. Ahmet Tokaç Kitaplarının Temel Faydaları: Finans yönetiminin kavram ve modelerinin anlaşılması, Daha iyi sonuçlar için yöneticilere, finansal sonuçları analiz etme, değerlendirme ve bunları karar mekanizmalarında kulanılma becerisinin kazandırılması, Planlanan hedeflere ulaşmak için finansal kaynakların stratejik olarak nasıl dağıtılması gerektiğinin anlaşılması, Operasyonel faliyetlerin tahmini ve planlaması, Bütçenin hazırlanması, takibi ve yönetiminde ihtiyaç duyulan uygulamaların öğrenilmesi, Finans departmanı ve işletme dışındaki diğer finansal kurumlarla etkin iletişimin artırılması, Satış ve pazarlama çalışanlarının aldıkları kararların, işletmenin finansal sonuçlarına nasıl etkilediğini değerlendirme becerisinin kazandırılması Satış müzakerelerinde rakiplerine göre daha ticari ve esnek bakış açısına sahip olmalarının sağlanması, Satış verimliliğinin ve karlılığının ne ifade etiğinin anlaşılması, Müşterilerin kredilendirilmesi ve tahsilat performanslarının finansal sonuçlar açısından öneminin kavranması. (Tanıtım Bülteninden)20. 0x24. 0Ciltsiz1. Hamur Çevirmen : -.

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç Derin Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: DERİN YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 37,00 TL

Kitap eleştirileri

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç

nunozhuceff8e

Another in a continuing series: books I was assigned to read in college but *cough* couldn't find the time to. This is a very brief epistemological investigation (by a philosopher) of how science is done. Using examples such as Aristotle, Ptolemy, Galileo, Newton, Kant, Boyle, and Lavoisier, Toulmin argues that we shouldn't dismiss as naive the efforts of earlier scientists (or natural philosophers) just because their explanations don't comport with the "facts" or systems of thought we have in place today. On the contrary, their work was an essential kind of timber-clearing that made possible the edifices of modern science.

2020-08-12 04:14

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç okumak itibaren EasyFiles

3.3 mb. indir kitap

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç indir itibaren OpenShare

4.4 mb. indir ücretsiz

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç indir itibaren WeUpload

4.2 mb. okumak kitap

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç indir itibaren LiquidFile

5.3 mb. indir

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç Derin Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç okumak içinde djvu

5.5 mb. indir DjVu

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç indir içinde pdf

5.3 mb. indir pdf

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç indir içinde odf

5.2 mb. indir ODF

İşletmelerde Bütçeleme Ve Raporlama-Ahmet Tokaç indir içinde epub

5.8 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Özgürlüğün Siyaseti

Yazar: Derin Yayınları

...

Hükümdar

Yazar: Derin Yayınları

Hükümdar Önsöz Machiaveli 1469 yılında Floransa'da doğdu. Onun doğduğu tarihte Leonardo da Vinci on yedi yaşında, Kristof Kolomb on sekiz yaşındaydı, Rafaelo ve Luther on dört yıl sonra dağacaklardı. Machiaveli, yoksul düşmüş soylu bir aileden gelm...