Doppler Erlend Loe ücretsiz indir

Doppler Erlend Loe ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

“Merak uyandıran, huzursuz garden of eden, duygu yüklü bir metin, yazar için yeni bir sanatsal başarı. ” -Bottle Roll, Adresseavisen “Loe’nun Naif. Süper’den bu yana yazdığı en iyi kitap. ” -Sindre Hovdenak, VG “Uzun zamandır yayımlanan en komik kitap. ” -Michael Nilsen, Politiken Babam öldü. Dün bir geyik avladım. Ne diyebilirim. Ya efficacy ya ben, birimiz canından olacaktı. Andreas Doppler: Bir başarı abidesi! İki çocuklu başarılı bir aile babası, başarılı bir tadilattan geçmiş güzel bir evi ve çok başarılı olduğu iyi bir işi var. Bir gün ormanda dolaşırken bisikletten düşüyor. Otların arasında yarı baygın bir halde uzanırken, uzun zamandır hissetmediği bir huzur doluyor içine: Neredeyse hiç tanımadığını fark ettiği babasının ölümü iyiden iyiye içine otururken, yeni banyo için fayans seçimi gibi banal düşüncelerden ve beynini kemiren efficacy anlamsız çocuk şarkılarından kurtuluveriyor. Birkaç gün sonra işini, evini ve ailesini terk edip ormana taşınıyor. Doğa güzel, karanlık ve derin, ayrıca Bongo var: Kendini geyikten başka her şey sanan ve kart oyunlarından zerre kadar anlamayan bu afacanla bir “avcı toplayıcı” gibi yaşamaya çalışan Doppler, yağsız süt krizine girince, bir adım daha ileri gidip takas ekonomisine geçiyor. Norveç’in en çok okunan yazarlarından Erland Loe, 1969'da, Norveç’in kuzeyindeki Trondheim şehrinde doğdu. Normal bir Norveçli çocuğun gitmesi gereken bütün okullara ve birkaç tane de çocuk yuvasına devam etti. Öğrenci değişim programı çerçevesinde Fransa’da bulundu. Ayrıca üniversitede sinema ve edebiyat eğitim gördü. Askere gitmeyi reddedip sivil kuruluşlarda zorunlu hizmette yer aldı. “Stella Polaris” tiyatro topluluğunda her işe koşan adam olarak çalıştı. Kurt Kudurdu adlı çocuk kitabı 2001'de, Kadının Fendi adlı romanı 2007'de beyazperdeye aktarıldı. Senaryosunu yazdığı “Varoluş Mücadelesi” adlı dizi film, NRK kanalında halen gösterilmektedir. (Aschehoug Ödülü, 2013).

Doppler Erlend Loe kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: Yapı Kredi Yayınları
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10: 9789750835292
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat:

Kitap eleştirileri

Doppler

winnywang

Son zamanlarda okuduğum en sevdiğim kitaplardan biri. Donoghue, beş yaşında bir çocuğun sesinden karmaşık, ilginç ve yürek parçalayan bir hikaye anlatmayı başarıyor. Birçok yazar bu cihazı dener ve başarısız olur, ancak Donoghue'nun nesir şaşırtıcıydı. Harika bir kitap.

2020-01-13 20:57

kenthlypina22

3,5 yıldız. Bunu sevdim. Biraz atıldım, çünkü fae'ye odaklanan ve bundan biraz daha az karanlık olan antolojilerden birinde okuduğum kısa hikaye gibi değildi. Vampirleri hiç beklemiyordum ve Spellcrackers isminin Genny'nin cadılar için çalışmasıyla ilgili olduğunu ima etmesine rağmen gerçekten kitabın merkezi. Vampirlerin, cadıların ve failerin açık havada yaşadığı karmaşık bir toplum var. Kitapta birkaç cadı ve fae ortaya çıkıyor ve elbette Genny çoğunlukla yan var, ancak kitap öncelikle karanlık ve tehlikeli vampirlerle ilgili. Hangi iyiydi, sadece ne bekliyordum değil. Ama kitapla ilgili asıl sorunum biraz kafa karıştırıcı olmasıydı. Çok fazla yabancı karakter vardı ve geçmişiyle ilgili şeyleri takip etmekte zorlandım, geri dönüp halkanın neler olduğunu anlamak için bölümleri tekrar okumak zorunda kaldım. Olması gerekenden daha karmaşıktı, düzeltilmesi ve biraz akıcı hale getirilmesi gerekiyordu. Güzel, zengin bir hikayeyi severim, ama tüm bu insanların kim olduğunu hatırlayamadığım zaman, bu bir problem. Ama büyük değil. Vampiriyle ilgili şeyleri çok değiştirdim. Burada insanların hoşlanmadığı birkaç inceleme gördüm ama hikayenin daha orijinal yönlerinden biri olduğunu düşündüm. Bu kitapta biraz tanıtıcıydı, bir sonraki taksitte daha fazla araştırılmasını bekliyorum. Genel olarak, dizideki ikinci kitabın bundan daha iyi olacağına dair bir his var, yazar deneyim kazandıkça ve dünyayı ve Genny'nin hikayesini ete geçmeye devam ederken.

2019-12-29 04:35

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Doppler okumak itibaren EasyFiles

5.3 mb. indir kitap

Doppler indir itibaren OpenShare

5.6 mb. indir ücretsiz

Doppler indir itibaren WeUpload

4.1 mb. okumak kitap

Doppler indir itibaren LiquidFile

3.3 mb. indir

Doppler Erlend Loe kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Doppler okumak içinde djvu

3.5 mb. indir DjVu

Doppler indir içinde pdf

3.7 mb. indir pdf

Doppler indir içinde odf

5.8 mb. indir ODF

Doppler indir içinde epub

4.2 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Doppler

Yazar: Erlend Loe

“Merak uyandıran, huzursuz eden, duygu yüklü bir metin; yazar için yeni bir sanatsal başarı. ” -Stein Roll, Adresseavisen “Loe’nun Naif. Süper’den bu yana yazdığı en iyi kitap. ” -Sindre Hovdenak, VG “Uzun zamandır yayımlanan en komik kitap. ” -Mic...

Naif. Süper (Kapak değişebilir)

Yazar: Erlend Loe

Ülkemizde Doppler romanıyla tanınan ve Norveç'in en çok okunan yazarlarından biri olan Erlend Loe'dan sadeliğiyle pırıl pırıl parlayan ve tüm dünyada ses getirmiş eğlenceli bir roman: Naif. Süper. Loe, bu romanda karşımıza son derece sempatik ve ka...