Dona Gracıa - Aaron Nommaz Destek Yayınları ücretsiz indir

Dona Gracıa - Aaron Nommaz Destek Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Dona Gracıa - Aaron Nomaz Dona Gracıa - Aaron Nomaz “Hususi birtakım şartlar Avrupa Yahudileri ile Osmanlıları, Haçlı Hıristiyan Avrupa karşısında bir nevi dayanışma ve işbirliğine sevk eti. Asırlardır birlikte var olmak suretiyle iç içe geçmiş ortak tecrübeler ve olumlu hatıralar Türklerle Yahudileri bir aile yapmıştır.” - Halil İnalcık Papa’dan Şarlken’e, I. François’dan Portekiz ve İspanya kralarına, Macar kraliçesinden Medici’lere, XVI. yüzyıl Avrupa’sının en büyük güç odaklarının dize getiremediği, dünyanın en zengin kadını Dona Gracia’nın muhteşem hikâyesi. Bu güç odaklarından canını ve servetini nasıl kurtardı? Avrupa’nın her yanındaki sinagogları nasıl birer istihbarat merkezi haline getirdi? Bu istihbaratı sunduğu Kanuni’nin eli, Avrupa karşısında nasıl güçlendi? Kanuni, Dona Gracia’yı neden ısrarla Osmanlı topraklarına davet eti? Sarayda nasıl ve neden vazgeçilmez oldu? Hürem Sultan’la yakın dostluğu sayesinde elde etiği gücü nasıl kulandı? Sokulu’yla giriştikleri amansız mücadele hangi sonuçları doğurdu? Kıbrıs’ın fethinde Yahudi parmağı var mı, Kıbrıs’ın fethine neden bu kadar önem veriyordu? Osmanlı’da ticaret, bankerlik ve özel girişimin devrinin çok ilerisinde olmasındaki en büyük pay Dona Gracia’nın mıydı? Yahudileri kovmak, İspanya ve Portekiz’e nelere mal oldu?

Dona Gracıa - Aaron Nommaz Destek Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: DESTEK YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 25,00 TL

Kitap eleştirileri

Dona Gracıa - Aaron Nommaz

sallybohattar

He disfrutado mucho con la historia en general, si bien ha habido algunos capítulos -o más bien partes de algunos capítulos- que se me han hecho un poco densos en el divagar del autor, sobre los distintos aspectos de la belleza o en descripciones eternas. Aún así, muchas de estas divagaciones me han parecido de lo más interesante, puesto que reflejan el alma de la época, de lo superfluo y del culto al placer de los sentidos. Una historia de terror clásica y siempre interesante.

2022-11-14 14:03

brandonleehowell

I think I liked this book, but I thought it was a tough read. It is hard to get into. I had fun thinking of the movie and then comparing the personalities exhibited in the book. I say "I think I liked it" because for whatever reason I remember parts of the book still and think about them, so either way it stuck with me. Many people have mentioned the political undertones, and I guess you get the feel of them but I thought they were smartly integrated into the story, so they were not glaringly obvious nor detracting.

2022-11-14 14:01

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Dona Gracıa - Aaron Nommaz okumak itibaren EasyFiles

3.8 mb. indir kitap

Dona Gracıa - Aaron Nommaz indir itibaren OpenShare

4.2 mb. indir ücretsiz

Dona Gracıa - Aaron Nommaz indir itibaren WeUpload

3.9 mb. okumak kitap

Dona Gracıa - Aaron Nommaz indir itibaren LiquidFile

4.7 mb. indir

Dona Gracıa - Aaron Nommaz Destek Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Dona Gracıa - Aaron Nommaz okumak içinde djvu

5.4 mb. indir DjVu

Dona Gracıa - Aaron Nommaz indir içinde pdf

4.6 mb. indir pdf

Dona Gracıa - Aaron Nommaz indir içinde odf

5.6 mb. indir ODF

Dona Gracıa - Aaron Nommaz indir içinde epub

3.4 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Canın Sağolsun - Serkan Özel

Yazar: Destek Yayınları

Canın Sağolsun - Serkan Özel Canın Sağolsun - Serkan Özel Bir umutla beklediğim en güzel yarınsın. Bir hayatın child sayfası olabilmekti mesele. Ya da toz tutmuş bir rafta unutulmuş bir kitap gibi islet olduğuna vefalı olabilmekti belki de. Bunl...

İstila Edilen Çocuklar - Gözde Erdoğan

Yazar: Destek Yayınları

...

Aeden (Bir Dünya Hikayesi) - Azra Kohen

Yazar: Destek Yayınları

Fi, Çi, Gumshoe serisiyle tanınan Akilah, yani Azra Kohen'in son kitabı Aeden, Kasım 2016'prosecutor Destek Yayınları imzasıyla okuyucusuyla buluştu. Yazarın büyük ses getiren üçleme serisindeki kitaplarda prosecutor Aeden'in 2016 yılında yayımlana...