Biz - Yevgeni Zamyatin Altıkırkbeş Yayınları ücretsiz indir

Biz - Yevgeni Zamyatin Altıkırkbeş Yayınları ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

"Şimdiye kadar yazılmış en iyi bilimkurgu classic, klasik bir karşı ütopya. " Ursula K. Leguin.

Biz - Yevgeni Zamyatin Altıkırkbeş Yayınları kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: İngilizce
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 14,00 TL

Kitap eleştirileri

Biz - Yevgeni Zamyatin

diegoberlia90d

What sets it apart from other apocolyptical books is that it does not deal with all the wishy-washy we're gonna die stuff. A nuclear holocaust has occured and because of the wind current trends, Australians have survived, along with a few others, such as an American submarine captain and his crew. The lethal cloud is slowly moving toward them, but they've all accepted this, in their own way. It's really not sci-fi at all, and it's not sappy. It's just very real, and very good. I highly recommend it.

2022-09-27 13:17

snaqeeb

I felt like I could see every canyon, river, prairie, mountain and feel every heartbreak, sorrow & disappointment, & joy that Wallace Stegner offered up in this amazing story of the old West. It well deserved the Pulitzer Prize it was given. Don't miss it!!

2020-09-19 17:45

1942felipe

Bu çok güzel bir genç yetişkin dürüstlük ve güven, sadakat ve dostluk, aile ve ev hakkında okumak. Widge, yedi yaşında yetimhaneden koparıldı ve bir papaz ve eczacı olan Dr Bright'a gitti. Oradaki yaşamı yetimhaneden daha iyi, ama çoğunlukla hizmetkâr / çırak. Yine de İngilizce ve Latince okumayı ve yazmayı, temel tıbbı öğrenir. Ayrıca Dr. Bright'ın icat ettiği bir tür "charactery" (yani stenografi) öğretilir ve bu beceriyle Widge bu vaazları kaydetmek için komşu yerlere gönderilir. Bununla birlikte, 14 yaşındayken, Dr. Bright’ın charactery sistemine giden broşürlerinden birini tutan bir yabancı ortaya çıkıyor. Widge'i Dr Bright'dan “satın alır” ve onu Leicester'a götürür, burada Widge, ustanın gerçekleştirmesi için bir oyunu “çalması” gerektiğini öğrenir. Ve işte burası karmaşıklaşıyor ve Widge’in hayatı bir kez daha dönüyor. Widge'nin yazılma şeklini seviyorum. Çatışmış, hayatının bu noktasında çok az besleyici olan genç bir genç olacağı gibi. Yetimhanede ve Dr Bright’ın vesayeti altındaki yıllarından bazı temel "sokak duygusu" ve hayatta kalma teknikleri öğrendikten sonra kendine devam ediyor. Güvenmesi zor ve arkadaşlığı gerçekten anlamıyor, bu yüzden diğer gençler onunla arkadaş olmaya ve güvenlerini aramaya çalıştığında anlaşılır bir şekilde ihtiyatlı. Bana bu kitabın yayımlandığı aynı yıl yayınlanan Shakespeare in Love filmini hatırlatan küçük bir alt bölüm var. Bununla birlikte, “eski” İngilizce yazı tarzına rağmen, genç erkeklerin ilgisini çekmeye yetecek kadar kılıç ve tehlike var. Bu serinin daha fazlasını okudum.

2020-01-14 03:41

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Biz - Yevgeni Zamyatin okumak itibaren EasyFiles

5.3 mb. indir kitap

Biz - Yevgeni Zamyatin indir itibaren OpenShare

3.3 mb. indir ücretsiz

Biz - Yevgeni Zamyatin indir itibaren WeUpload

5.6 mb. okumak kitap

Biz - Yevgeni Zamyatin indir itibaren LiquidFile

5.6 mb. indir

Biz - Yevgeni Zamyatin Altıkırkbeş Yayınları kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Biz - Yevgeni Zamyatin okumak içinde djvu

4.9 mb. indir DjVu

Biz - Yevgeni Zamyatin indir içinde pdf

5.9 mb. indir pdf

Biz - Yevgeni Zamyatin indir içinde odf

5.3 mb. indir ODF

Biz - Yevgeni Zamyatin indir içinde epub

5.8 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Kont Sıfır

Yazar: Altıkırkbeş Yayınları

Kont Sıfır....

İlk Anarşist Manifesto

Yazar: Altıkırkbeş Yayınları

İlk Anarşist Manifesto 1848’in sonucu olarak anarşizme dönen devrimcilerin çoğu bunu geri dönüp bakarak yaptılar, ama bir adam, Proudhon’dan bağımsız olarak Devrimler Yılı’nda liberter tavrını savundu. “Anarşi düzendir, hükümet ise iç savaş. ” Prou...

Mustafa Nusanın Hikayesi

Yazar: Altıkırkbeş Yayınları

Mustafa Nusanın Hikayesi Mustafa Nusanın Hikayesi - KAN ÇAYDAMLI....