Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin Kuraldışı Yayınevi ücretsiz indir

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin Kuraldışı Yayınevi ücretsiz e-kitap indir

Yazar :

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin Fiziksel sağlığımız için ne yapmamız gerektiğini biliriz, yaşımıza uygun spor veya yürüyüş, egzersiz, düzenli-dengeli beslenme ilk akla gelenler. Peki ya zihinsel sağlığımızı ve gücümüzü geliştirmek için ne yapmamız gerekir? Özelikle de büyük sorunlarla karşılaştığımız zor zamanlarda fiziksel güçten çok zihinsel güce ihtiyacımız olduğu dikate alınacak olursa ihmal edilen bu gücümüzü nasıl geliştirebiliriz? Psikoterapist Amy Morin zihinsel gücümüzü geliştirmek için tıpkı fiziksel gücümüzü geliştirirken yaptığımız gibi çalışmamız gerektiğini vurguluyor. Danışanlarının gerçek hikâyelerini aktararak çeşitli pratik öneriler yapan, egzersizler öneren Morin en yaygın ve önemli 13 davranış tarzı, düşünüş biçimi üzerinde duruyor. Kendine acımakla zaman kaybetmemekten başlayıp geçmişe takılıp kalmamaya, herkesin hoşuna gitme kaygısı duymamaktan hayatın kendilerine borçlu olduğunu düşünmemeye kadar giden bu farklı tutum ve davranışların nasıl yıkıcı ve engeleyici olduklarını somut örneklerle anlatıyor. Güçlü zihinlerin, akılı insanların yapmadığı bu 13 davranış tarzından, bu 13 düşünce biçiminden uzak durmak skirt zihinsel olarak güçlenmeye katkıda bulunacak skirt de yaşam kalitesini büyük ölçüde artıracaktır.

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin Kuraldışı Yayınevi kitap indir bedava

  • Yazar:
  • Yayımcı: KURALDIŞI YAYINCILIK
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 19,00 TL

Kitap eleştirileri

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin

raquel_crespo

I did finish this book, though it was hard for me. The main character, Sam, was amusing for a short time as he continued to bumble his way through life, but when it got important, like with the police investigating him for more fires he didn't do, he didn't share the evidence that could have exonerated him. I just wanted to hunt down Sam Pulsiver and punch him. Sam was written to be an intelligent person and though a bumbler, he still should have had the sense to save himself from danger. I might check out other books by Brock Clarke because the writing style was enjoyable and he has some real gems of insight. But this one would not be worth reading, unless you enjoy spending time with people who ruin their life and the lives of everyone close to them.

2020-12-27 02:02

taylorjed140ef

I'm a huge fan of the series of books co-authored by Douglas Preston and Lincoln Child. I also enjoyed Child's first solo novel, but Preston's The Codex left me wondering if Child is the heart of their writing duo (although Child's Utopia certainly had some plot holes). In The Codex, Maxwell Broadbent is a multi-millionaire who is dying of cancer. Instead of simply leaving his fortune to his three sons, who were never able to live up to his unreasonably high expectations, he decides to seal himself away in a tomb with all his belongings. He leaves them a message instructing them to come find him if they want to claim their inheritance, sending them on a perilous journey through the jungles of Honduras. It sounds really intriguing, but the entire book seemed to be one long description of boating and walking through the jungle. It was reminiscent of Child and Preston's Thunderhead, where a group of explorers take a perilous journey through the Southwestern deserts to find ancient ruins, but Thunderhead did a much better job of A) making the journey interesting, and B) devoting a large chunk of the book to what happened once they reached the ruins. I'd recommend it to Child and Preston fans, just for completeness's sake, but if you've never read them before, I definitely suggest starting with their first novel, Relic, instead. I won't write off Preston's solo novels yet, as I have his Tyrannosaur Canyon sitting on my bookshelf, and I'm hoping it's better than this one.

2020-08-23 06:50

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin okumak itibaren EasyFiles

3.8 mb. indir kitap

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin indir itibaren OpenShare

4.4 mb. indir ücretsiz

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin indir itibaren WeUpload

4.6 mb. okumak kitap

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin indir itibaren LiquidFile

4.7 mb. indir

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin Kuraldışı Yayınevi kitap indir bedava

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin okumak içinde djvu

4.9 mb. indir DjVu

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin indir içinde pdf

3.9 mb. indir pdf

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin indir içinde odf

4.9 mb. indir ODF

Zihinsel Olarak Güçlü İnsanların Yapmadığı 13 Şey-Amy Morin indir içinde epub

4.4 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Her Şey Su İle Başladı-Helen Keller

Yazar: Kuraldışı Yayınevi

Her Şey Su İle Başladı-Helen Keler 180-1968 yıları arasında yaşamış Amerikalı bir pedagogdur. Onu diğer pedagoglardan farklı kılan şey neredeyse doğuştan diyebileceğimiz kör, sağır ve dilsiz olmasıydı. O, insan beyninin gücünün de canlı bir örneği...

İpler Sizin Elinizde

Yazar: Kuraldışı Yayınevi

İpler Sizin Elinizde Eğer hayataysak, zaman zaman sorunlar yaşamamız da kaçınılmazdır. Hayatın içinde bazen yorgun düşmek hepimizin bildiği bir duygu! Ama aslında bizi yoran sorunların kendisi değil, bizim kendimizle ilgili inançlarımız ve “başımız...