alex1norman

Alex Norman Norman itibaren Kuźnia, Polonya itibaren Kuźnia, Polonya

Okuyucu Alex Norman Norman itibaren Kuźnia, Polonya

Alex Norman Norman itibaren Kuźnia, Polonya

alex1norman

Bu kitap için en iyi kelime: Spielberg. Bu noktada, zombilerden biraz yorulduğumu itiraf etmeliyim de, iyi, kaçış eylemi bilim kurgu. Bazı karakterlerin biraz az gelişmiş olduğunu hissettim ve bazı komplo noktalarında (Yeremya'ya ne oldu? perspektif karakterler. Briar ve Zeke'nin gözünden tüm dünyayı görmek, iç monolog olarak daha iyi olacak ve ne veya neden olduklarını bilmeden aksiyon dizilerine tökezleyecek çok sayıda diyalog için yapılmıştı. İklimsel savaşın düzeni, kamera dışında gerçekleşen ve beklentileri inşa etmek için bazı harika, enerjik sahneler yaratabilecek birliklerin bir araya gelmesini içeriyordu. Bilirsiniz, eğer onları görmeye başlasaydık. Yine de, kötüden daha iyi ve tempolu bir okuma ve steampunk veya zombiler içine herkes için buna değer.

alex1norman

çok ilginçti ve bazı açılardan üzgündü. Kitaptan gerçekten keyif aldım. Yıldızlar:****

alex1norman

Started me on a quest to learn much more about South Africa.

alex1norman

So far, I am being quite positively surprised by the quality and originality of the style (with a few exceptions) and the strange atmosphere created by the author. Looking forward to going ahead...

alex1norman

Huge mistake to read this book - predictable and without ANY interesting language, turns of phrase, noooooo redeeming features. Even Mandy Moore couldn't save this puppy.

alex1norman

If I could give 3.5 stars to this book, I would. This book was beautifully written and fascinating in its own way, but the ending was such a let-down. It was a let-down in the standard, movie happy ending sort of way (which is maybe why they are making a movie out of it?). I have no problem with happy endings, but this one was (in my opinion) really lame.

alex1norman

A great, moving character study.

alex1norman

What an amazing true story that happened in Kansas.