andp

Andrei Podlesny Podlesny itibaren Bugoigo, Uganda itibaren Bugoigo, Uganda

Okuyucu Andrei Podlesny Podlesny itibaren Bugoigo, Uganda

Andrei Podlesny Podlesny itibaren Bugoigo, Uganda

andp

Bağırmak zorunda olduğum için üzgünüm, ama bu son üç yıl içinde okuduğum en iyi kitap !!! Kurgudaki zaman yolculuğu beni sinirlendirdiğinden (her zaman karakterlerin yakalanmasından veya yanlış zamanda takılı kalmasından veya uzay-zaman sürekliliğini ya da başka bir şeyden korkmasından korkuyorum) okumayı bıraktım. Bu bulanıklıkta ilk kez 36 yaşındayken tanıştıklarını ve 6 yaşında olduğunu biliyorsunuz (biliyorsunuz, çünkü zaman yolculuk ediyor) ve bunun biraz kötü ve yanlış olduğunu düşündüm, ama kitapta olma şekli hiç sapık değil . Ancak bu kitabın adı Fan-lanet-tastik! Henry, punk rock'ı seven bir kütüphaneci (!!!) (hatta 1991'de bir Sigara İçme Papası şovunun dışında birini döver) ve nazik ve iyi ve güzel olan Clare'e aşık, ama her şey zor çünkü strese girdiğinde zamanla başka bir yere emilir. Muhtemelen kafam Henry'nin Kavalier ve Clay'den Adrian Brody ve Dr. McDreamy ve Joe arasında bir haç gibi görünmesine zarar vermez, ama her neyse. . . Beni yarım saat kadar ağlatan güzel bir aşk hikayesi ve lisede Owen Meany için bir dua okuduğumdan beri olmadı. Ve bunun 500 sayfa gibi olduğunu biliyorum, ama zaten emip OKUYUN!

andp

actual rating 2 1/2

andp

It was AWESOME I want to go to the center of the Earth now!!

andp

Loved Muriel's writing style and wit (e.g., referring to the TV remote as a "secular rosary") and her pet peeves of misplaced commas and split infinitives. Philosophy was a bit too deep for my taste, although the beautiful story and character development was worth it. Surprise ending? I can't see it going anywhere else.

andp

I think this book is fantastic. I want my own copy, and I want to read it to my children. Totally a great way to help one understand that their worth is independent of their actions.