mattjlew

Matthew Lew Lew itibaren Łyse, Polonya itibaren Łyse, Polonya

Okuyucu Matthew Lew Lew itibaren Łyse, Polonya

Matthew Lew Lew itibaren Łyse, Polonya

mattjlew

Harika bir roman, belki de Trollope'un en iyisi. Ama Trollope'u hiç okumamış ve denemek isteyenlere genellikle tavsiye ettiğim kişi bu değil. Bir kere, çok uzun. Bir diğeri için oldukça karanlık. Bu romanda birçok karakter var ve neredeyse her biri parayı summum bonum olarak görüyor. Ne de olsa şu an yaşama şeklimiz. Romanın merkezinde, daha iyi zamanlarda Trollope'un onurlu bir kimsenin yapacak bir şeyinin olmayacağına inandığı, belirsiz bir geçmişe sahip kötü huylu bir yabancı olan Augustus Melmotte var. Ancak Melmotte çok, çok zengin - ya da en azından çok, çok zengin gibi görünüyor - bu yüzden daha iyi bilmesi gereken insanlar, daha önce bir nesil olan insanlar gerçek "beyler" (Trollope için çok önemli bir ideal) olurdu ), kendilerini bu gizemli yabancıyla ilişkilendirmek için düşüyorlar. Trollope'un birçok romanında söylediği gibi, Shakespeare'i yeniden yorumlayarak, sahaya dokunabileceklerini ve bozulmayacaklarını düşünüyorlar - Şimdi Yaşadığımız Yoldaki karakterlerin çoğunun sahaya dokunurlarsa, onlar iflas edildiklerini pek umursamazlar. Şimdi yaşama şeklimiz. Başka saygın olmayan karakterler de var. Benim favorilerimden biri, dedikleri baştan çıkarıcı Winifred Hurtle - ve bu detayı seviyorum! - Oregon'da bir adam vurdu. Birkaç yıl önce bu romanın PBS dramatizasyonunu gördüyseniz, lütfen bu rotayı yargılamak için kullanmayın. Masterpiece Tiyatrosunu seviyorum, ancak bu romanın zenginliğine adalet yapmaya başlamadı.

mattjlew

I believe being in the right spot at the right time describes Michael Fox. He did have a motivation that helped get him through life. Sometimes the in depth discriptions lost my interest is why this book was just ok.

mattjlew

If you love the movie as much as I do, you have to read this book. It's so cool to see how true to the actual essays the movie was and the four in this book are the basis for the entire movie. I read it every Christmas time.