freedom_island

Freedom Island Island itibaren Rostki, Polonya itibaren Rostki, Polonya

Okuyucu Freedom Island Island itibaren Rostki, Polonya

Freedom Island Island itibaren Rostki, Polonya

freedom_island

Ölen kişinin ölümü hakkında bilgilendirildikten sonra, yaşamı boyunca çalışmalarını tanıyamayan bir yazarın onuruna eserlerinden en az birini okumaya söz verdim. Bu Ulusal Kitap Ödülü Arena Wati'nin ilk kopyası. Storm Bird 15 kısa öykü topladı ve 1990'da devlet kütüphanesi raflarından aldığım eski bir kopyasını yayınladı. Ve oradan geç Tanrı'nın yazılarını takdir etmeye başladım. Şu anda birlikte yaşadığım yeni Johor. Fırtına Kuşları'ndan kısa hikayelerim arasında - Gittiğim Dünya, Yola Giden Yol, Kelimeler, Cevaplar ve Diyaloglar. Tüm bu kısa öyküler, beni gülümsetecek, içeri bakacak bir dokunuşa sahip. Örneğin Hikayeleri Yanıtla - bireyci hakkında konuşun. Hiroshi Abe'nin Otoko Dekinai Otoko'daki sözlerini hatırlattı: "Mimar, kişiliğini gösterebildiği zaman en iyisi". Bay Arena Wati'nin sözleriyle: “… kalbinizi alın. Seni ve kalbimi bireyci olduğumu düşünmekten caydıracak kimse yok. Aslında bu bir tanıma çabasıdır. Ve bireyin ne kadar önemli olduğunu biliyorum… .. Bunu derin düşünün. Hizmetin mükemmelleştirilmesinde bireyin rolü çok önemlidir. Bu bireysel enerjilerden dünya büyüyor. Bu bireysel çalışmaların sonucunda medeniyetten zevk alıyoruz. Birleştirilmiş insandan bekleyemeyeceğimiz büyük iş. Harika işler iç müzikten doğar. Ve iç müzik sadece bir birey olarak var olma fırsatı ve özgürlüğü göz önüne alındığında duyulur. " ve İmam El-Gazali, Ihya Ulumuddin'i seyahat etmeden ve daha birçoğu yazamazdı. Fakat bu büyük ruhları harekete geçiren şey, insanlık sevgisinden başka bir şey değildir. “Ama ben, birey olarak, diğer insanlarla herhangi bir temas olmadan var olmazdım.” (Tepki, Fırtına Kuşları m / s 135) Eh, hepsi bu ve devam et !!!

freedom_island

A friend recommended this book to me, and it's one of those books where you don't know what's going to happen till the last chapter.

freedom_island

Totally made me want to quit my job and do a bike trip around the world! :) I thought it was really interesting. A bit too detailed/graphic in some places, but overall I liked it.