gomesflorian

Florian Gomes Gomes itibaren Teluk Bintuni Regency, West Papua, Endonezya itibaren Teluk Bintuni Regency, West Papua, Endonezya

Okuyucu Florian Gomes Gomes itibaren Teluk Bintuni Regency, West Papua, Endonezya

Florian Gomes Gomes itibaren Teluk Bintuni Regency, West Papua, Endonezya

gomesflorian

Şunu söyleyeyim, aslında Henry James'in yazı stilini seviyorum. Kelimeleri seçme, düzenleme, yüksek yığma ve kendine özgü veya gereksiz görünmeden bir yolu vardır. Kendinizi kelimelerle kaybettiğinizde, sizi kelimelerle kurtarır! Dil, bilgiyi işlemenin bir yoludur. Henry James yeni düşünce kalıpları bulmak için dili kullanıyor. Görmek bir zevk! Hikaye, ancak ... Isabel'den hoşlanmıyorum, ama James onu tüm yanlış nedenlerden dolayı seviyor: güzel, esnek, "ruhlu" ve kendine güvenen. Akıllı olmadan "akıllı". Gurur günahından acı çekiyor. Isabel'in kendi hayatı hakkında yazacağı hikaye budur. Her ne kadar birçok gözünden geçse ve çok fazla diyalog konusu olsa da, kahramanı asla gerçekten hayata geçirilmez. Üzgün ve etsiz bir erkek izdüşümü bıraktık. Isabel Milly değil. Gerçekten de zorlukla kendisi. Büyük ölçüde "Güvercin Kanatları" nı tercih ederim.

gomesflorian

Have read every book at least 5 times. Have seen every episode of the TV show at least ten. When I was little I wanted to marry Almanzo and live on a farm.

gomesflorian

Steve is a friend of mine who is an amazing person and writes endearingly to the female audience. This book really brings you back in time from experiencing Lincoln Park to snowstorms in New England. Sort of like Stand By Me but as an 80's child.