ilonahonsova

Ilona Honsov Honsov itibaren Köteyli Köyü, 10900 Köteyli Köyü/Gönen/Balıkesir, Türkiye itibaren Köteyli Köyü, 10900 Köteyli Köyü/Gönen/Balıkesir, Türkiye

Okuyucu Ilona Honsov Honsov itibaren Köteyli Köyü, 10900 Köteyli Köyü/Gönen/Balıkesir, Türkiye

Ilona Honsov Honsov itibaren Köteyli Köyü, 10900 Köteyli Köyü/Gönen/Balıkesir, Türkiye

ilonahonsova

** spoiler uyarısı ** Bunu gerçekten sevdim. Yapamadığım çok fazla eylem vardı. Evet, bir şekilde son sürüme getiren bazı yazma sorunları vardı, ancak hikayenin kendisi beni tüm bunları göz ardı etti. Anladığım kadarıyla Amanda Hocking gelecek vaad eden bir yazar, bu yüzden onu çok daha etkileyici kılıyor. Bu aslında iPad'de tamamen okuduğum ilk kitap çünkü genellikle sesli kitap ve e-kitap arasında araya giriyorum. Hikayenin kendisi gerçekten iyiydi, orijinal bir şey değil, zombi gibi doymuş bir konuyla uğraşırken bu zor olabilir. Aşk hikayesi çok iyi yapıldı. Sonunda Remy'ye sadece Lazlo'ya bir şans vermek için çığlık atıyordum! Bence en sevdiğim şey dişi aslan Ripley oldu. O kadar tekmelendi ki hiç böyle bir hayvanı refakatçi olarak kullandıkları bir kitap okumadım. Genellikle dünyanın sonu kitaplarında / filmlerinde köpekler, bu yüzden bir dişi aslan görmek oldukça ilginç bir bükülme oldu. Sonu beni daha fazlasını istemeye bıraktı ve umarım Remy, Lazlo, Mavi, Ripley, Harlow ve tüm çete hakkında daha fazla kitap olacak.

ilonahonsova

Seviyorum ve aynı zamanda nefret ediyorum ... beni her zaman sonunda ağlatıyor.

ilonahonsova

What can I say? I love Lady Julie Gray! The novels are suspenseful, romantic, and they keep me guessing what will happen next. This is one of my favorites so far.

ilonahonsova

You can tell that Jamie Ford's novel is well-researched and detailed, but ultimately that isn't what leaves the biggest impression from this novel. It's the story itself, and the feeling put into it and the characters, who ring sincere in their emotions and their flaws. Sad and yet ultimately satisfying (bittersweet as the title alludes to), I was absorbed in it from early on until the final page. I hope to see more from Jamie Ford if this is what he's capable of in a debut.

ilonahonsova

Incredibly funny and clever piece of concept fiction!