mechta_space

Anastasiya Tyumeneva Tyumeneva itibaren 37210 Sarıömer Köyü/Kastamonu Merkez/Kastamonu, Türkiye itibaren 37210 Sarıömer Köyü/Kastamonu Merkez/Kastamonu, Türkiye

Okuyucu Anastasiya Tyumeneva Tyumeneva itibaren 37210 Sarıömer Köyü/Kastamonu Merkez/Kastamonu, Türkiye

Anastasiya Tyumeneva Tyumeneva itibaren 37210 Sarıömer Köyü/Kastamonu Merkez/Kastamonu, Türkiye

mechta_space

sadece bunu da aldım. "Dandy Dan" Simmons'ın haşlanmış nutbuster "Hardcase" okuduktan sonra ben sert haşlanmış noir suç kurgu bükücü içine emilir oldum. Stark'ın (diğer adıyla Donald Westlake'in) anti-kahraman Parker'ı, görünüşe göre, noir suçu kurgusu kadar, arketipik iyi-badguy suç kahramanı kahramanı. Ben hala bunun başındayım ama kendinize "hmm ben zor, bazı suç kurgu okumak istiyorum eminim, ama aynı zamanda domuz omuz veya çay gibi haşlanmış istiyorum" ve sonra bu kitabı almak istiyorum Parker seni yüzüne yumruklar ve her tarafına bakar. al şunu, kedi!

mechta_space

Excellent! Can't believe I never heard of this one before. Some shocking things to ponder re: state of American culture and lots of good ideas for voluntary simplicity.

mechta_space

It's been a while since I've read a book that infuriates me with the suspense. I loved it. I reveled in it. It's a must read.

mechta_space

hilarious!