donamanda

Amanda Zacarkim Zacarkim itibaren Gemeinde Stallhofen, Avusturya itibaren Gemeinde Stallhofen, Avusturya

Okuyucu Amanda Zacarkim Zacarkim itibaren Gemeinde Stallhofen, Avusturya

Amanda Zacarkim Zacarkim itibaren Gemeinde Stallhofen, Avusturya

donamanda

İlişkilerde bazen kurallar değişir. Biz değiştiririz. Ancak, ilgili diğer kişi için adil mi? Bir söz bile alıyorlar mı? Bence sadece duruma bağlı. Julia'ya gelince, bir söz almadı. Bundan memnun değildi ve durumun önemi yoktu. Sadece sanki… mutlu günler… ya da yabancılara böyle görünüyordu… Ama içeride… “Gizlice, tam da böyle hissettim: İnsanların bana baktıklarında gördükleri kim olduğumu yansıtmadı Özümde hala parasız bir kızdım, uyum sağlamadığından endişe duyan bir kişi, gümüş bir korku şeridi ile dolaşan biri, derinden içeri gömüldü, en yetenekli cerrah bile biraz şarapnel gibi asla kaldıramaz. " Bir Beat atlamak başarılı bir parti planlayıcısı olan Julia ve kocası Michael'ın hikayesini anlatır. Kocası Michael ise 50 Cent'in Vitamin Water'a ne olduğunu DrinkUp. Evet, hamurda yuvarlanıyor! "Oradaydı: Oprah Winfrey'in yanındaki masada, ünlü bejeweled elinin yakınında, röportaj sırasında tükettiği içecek vardı. DrinkUp’ın Berrywater'ı." Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, Oprah’ın onay mührü bunu mümkün kıldı. Michael’ın net değeri yumru değişiminden 100 milyon dolara çıktı. Michael ve Julia iyi hayatı yaşıyordu. Uzun zamandır gençlerin, işlevsiz ailelerinden kaçmak için parkta oturdukları günlerdi. Bir bakıma Michael, her zaman Julia'nın zırhı parlayan şövalyesi olmuştur. Julia'yı gençlikleri sırasında trajik bir durumdan kurtarmak için oradaydı ve asla geriye bakmadılar. Ama bir an her şeyi değiştirdi… "Bir azizini tokatlamak yanlış mı?" 4 dakika ve 8 saniye kesin. Tüm gereken bu… Sarah Pekkanen tarafından bir Beat atlamak benim için anlık bir favori. Bu romanda Pekkanen aşk katmanlarını inceler. Birini sevdiğimizi söylemek kolaydır, ancak sadece zaman ve testler gerçekten ne kadar sevdiğimizi gösterecektir. Hepinizin umutsuz bir romantik olduğumu biliyorsunuz. Bu kitabı çok sevdim. Biraz civciv yanan mumbo-jumbo olmasını bekliyordum. Özeti okudum: “Kocanız aniden ilişkinizin kurallarını yeniden yazmak isteseydi ne yapardınız?” Evet, hepsi bu. Kitabı okumak için okuduğumda mırıldandım, “Umarım bu kocamın beni sevmediğini söyleyen bazı ilginç bir kitap değildir!” Yanılmışım. Michael ve Julie'yi tanımakla kalmadım, aynı zamanda kendime yaşam ve aşk hakkında ciddi sorular sorma şansım oldu. * Kalır mıyım? * Gidebilir miyim? * İnandığımı biliyorum… ama… halledebilir miyim? Beni düşündüren kitapları seviyorum. Sevdiğim bir diğer şey de Pekkanen'in bu kitapta bazı opera tarihi eklemesi. Bu hikaye aslında bir opera gibi okunur. Yüksekler, alçaklar, trajedi, aşk ... Bu kitabı herkese tavsiye ederim. Bunun tipik ışık okumanız olmadığı konusunda sizi uyaracağım. Bu bir konuşma parçası. Amazon'a baktım ve 8.56 dolara satılıyor. Endişelenme, yazar hala aynı kesimini alıyor! LOL! Satış ya da değil… Feragatname amacıyla bu kitabı yayıncıdan aldım ve bu incelememi hiçbir şekilde etkilemedi. Ben de bu tura katıldığım için bir çekilişe giriyorum. Biliyor musunuz, kitaplarımla gerçek ya da özgür değilim!

donamanda

Bu ikinci kez bu kitabı okudum ve hala beni büyülüyor. Devam filmini okumaya başladım ve önce "Glory Over Everything" ı takdir etmek için önce Mutfak Evi'ni yeniden okumaya karar verdim ve çok memnunum. Karakterler zengin, açıklamalar canlı ve hikaye trajik ve gerçek.

donamanda

Ah, Gideon benim tipim ... görünüşte kirada.

donamanda

I typically like this genre of book but I have seldom read a book where the heroine was so powerless. She has no special characteristics, never saves herself, and is up against truly monstrous antagonists. Its not that fun to read because you're sure each moment she's about done for and then gets saved by dumb luck. I don't know... I just kind of want my heroines to be a little more special I guess.

donamanda

هذه الرواية كُتبت بطريقة تجعل شخصيات أسرة السيد أحمد عبد الجواد تعيش معك كثيرًا، كل شخصية هنا تفوق نجيب محفوظ في تصوير سماتها وخصائصها، كأن الشخصيات حية أمامك عبر الصفحات ولا يخالجك شك أنها قصة واقعية حدثت بالفعل بسبب صدق الوصف وصدق التصوير النفسي للشخصيات وإنسيابية الأحداث .. وبيد أنها تتناول حياة أسرة مصرية في أوائل القرن الماضي وما قد يتسم رتم حياتها بالرتابة أحيانًا، إلا أن أحداث الرواية ليست عادية على الإطلاق، وتتخم بكثير من المواقف اللافتة للنظر، وكل ذلك أتى إليَّ وقرأته دون أن أشعر إنني أقفز قفزة كبيرة في حياة الأسرة، وإنما كانت هذه القفزات ببساطة هي التطور الطبيعي للأحداث! أعجبتني رواية الأسرة وأندمجت بها، وأتطلع قدما لقراءة الجزئين التاليين إن شاء الله ..

donamanda

Though written almost forty years ago, its extremely relavent to American politics today.

donamanda

i read it twice!!